3 ani fără Ionela Prodan. Anamaria Prodan, lacrimi amare la mormântul mamei: "Ești viața mea toată"

anamaria-prodan-ionela-prodan.jpg

Anamaria Prodan o diviniza pe mama ei, Ionela Prodan
foto: Click!

16 aprilie este o zi tristă pentru Anamaria Prodan! În urmă cu trei ani, impresara își pierdea mama, răspusă de un cancer galopant la pancreas. Astăzi, Anamaria Prodan (48 de ani) a mers la Cimitrul Bellu, pe Aleea Artiștilor, și a vărsat lacrimi amare la mormântul mamei sale.

Deși au trecut trei ani de la moartea mamei sale, Anamaria Prodan nu poate accepta că femeia care i-a dat viață nu mai este printre noi. Întoarsă de curând din Dubai, Anamaria Prodan a mers vineri 16 aprilie, la cimitir, la momântul mamei sale, pentru a comemora trei ani de la trecerea în neființă a Ionelei Prodan. Impresara a scris și pe Instagram câteva cuvinte emoționante. ”Ești viața mea toată și știu că, de unde ești, mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, unde a postat și o poză de la mormântul împodobit cu flori al mamei sale.

ionela_prodan_mormant_2.jpg

Ionela Prodan este înmormântată la cimitirul Bellu
foto: Instagram

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani

Ionela Prodan a fost una din cele mai apreciate și iubite interprete de muzică populară din România, iar trecerea ei în neființă a lăsat un gol imens în sufletele românilor. Ionela Prodan s-a stins din viață la 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani. Celebra interpretă a pierdut lupta cu cancerul la pancreas. Mama Anamariei Prodan a fost internată în spital pe data de 21 martie 2018 și a stat internată până când medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și:

A simțit că va muri! Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan

Cântăreaţa Ionela Prodan a murit la 70 de ani. Mesajul scris de Anamaria Prodan

 

Loading...