A simțit că va muri! Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan

ionela_3.jpg

Ionela Prodan a murit ținându-și fiica de mână
Foto: Arhivă personală

Cântăreața Ionela Prodan s-a stins din viață luni seară, în jurul orei 21:00. Lângă aceasta a fost mereu prezentă fiica ei, Anamaria Prodan, care a asistat la ultimele cuvinte pe care artista le-a rostit înainte de a-și da ultima suflare.

Artista de muzică populară și-a privit fiica în ochi și a ținut-o strâns de mână în momentul în care a simțit că este pe punctul de a muri. Anamaria a fost astfel, ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit înainte de pleca dintre noi, iar medicii de la spitalul Elias au dezvăluit și care au fost aceste replici finale pe care Ionela Prodan i l-a spus fiicei sale în momentele în care simțea că se stinge din viață. “De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăși de intervenția medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totuși, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o de mână și i-a spus: “Gata, mă duc!” A mai apucat doar să o audă pe Anamaria spunându-i că o iubește enorm și viața cântăreței s-a sfârșit”, au susținut suresele de la Spitalul Elias, conform WOWbiz.ro

Anamaria și-a vegheat zilnic mama, pe tot parcursul internării acesteia la spitalul bucureștean Elias, locul unde în cele din urmă, a și murit. "Nimic nu a clintit-o pe impresară de lângă mama ei, a îngrijit-o ca pe un copil în toată această perioadă", au dezvaluit alte surse din spital.

anamaria_prodan_si_ionela1111.jpg

Poza emoționantă publicată de Anamaria Prodan, ținând-o de mână pe mama ei
Foto: Instagram

Ionela Prodan va fi depusă marți la capela cimitirului Bellu, iar joi va fi condusă pe ultimul drum, în cadrul ceremoniei de înmormântare. Cântăreața va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular românesc, pentru a-i putea fi onorată frumoasa carieră pe care aceasta și-a clădit-o de-a lungul anilor, în domeniul muzicii folclorice.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1