Ultimul episod din „The Undoing”, audienţă colosală pentru HBO

nkidman-hgrant.png

Nicole Kidman și Hugh Grant, actorii principali ai mini seriei „The Undoing”
Foto: News.ro

Ultimul episod din miniseria „The Undoing”, cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale, a generat cea mai mare audienţă pentru HBO de la finalul sezonului secund al „Big Little Lies” de anul trecut, anunță Variety, citată de News.ro

Cel de-al şaselea episod şi ultimul al „The Undoing” a avut premiera duminică seară şi, potrivit reţelei de televiziune, a atras 3 milioane de telespectatori pe toate platformele, ceea ce reprezintă o creştere cu 43% faţă de penultimul episod şi mai mult de dublul audienţei înregistrate de prima parte.

În plus, a fost şi cel mai urmărit episod al unui show HBO de la finalul sezonului al doilea din serialul „Big Little Lies”, în care au jucat Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern şi Meryl Streep.

Audienţa primului episod, peste 9 milioane de telespectatori

„The Undoing”, creat şi scris de David E. Kelley, este şi primul serial din istoria HBO care a crescut din punct de vedere al audienţei de la săptămână la săptămână, pe parcursul celor şase episoade. Cât priveşte difuzarea liniară, audienţa ultimului episod a fost - duminică - cu 42% mai mare decât săptămâna trecută şi cu 168% mai mare decât la premieră. Audienţa primului episod a depăşit pragul de 9 milioane de telespectatori şi continuă să crească. Kidman şi Grant sunt Grace şi Jonathan Fraser, doi soţi care au o căsnicie fericită şi un fiu adolescent. O moarte violentă şi un lanţ de descoperiri le transformă existenţa. Noah Jupe joacă rolul fiului, iar Donald Sutherland, pe al tatălui lui Grace.

Citește și:

Hugh Grant, foarte sever cu cei 5 copii! Actorul a dezvăluit de ce

Nicole Kidman, scene de sex sălbatic și explicite într-un serial

Loading...
 
 

Citește și

  • hugh grant si anna

    Hugh Grant, în vârstă de 60 de ani, a dezvăluit că a fost infectat cu noul virus, în luna februarie a acestui an. Actorul a vorbit despre simptomele agresive pe care le-a resimțit și a detaliat cum a decurs întregul proces pentru el și soția sa, căci și partenera sa de viață a fost testată pozitiv pentru coronavirus în aceeași perioadă.

  • Unul dintre actorii celibatari convinşi renunţă în sfârşit la burlăcie! Hugh Grant, binecunoscut pentru rolul din filmul „Patru nunţi şi o înmormântare”, se însoară pentru prima oară la vârsta de 57 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1