Hugh Grant, foarte sever cu cei 5 copii! Actorul a dezvăluit de ce

hugh_grant.jpg

Hugh Grant are soție suedeză
Hugh Grant are soție mai înaltă ca el
Foto: Profimedia

Actorul Hugh Grant a dezvăluit, recent, într-o emisiune de televiziune, că este foarte sever cu cei 5 copii. Nu ezită să țipe la ei.

Actorul Hugh Grant (60 de ani) a dezvăluit, recent, într-o emisiune de televiziune, că este foarte sever cu cei 5 copii ai lui. Nu ezită să țipe la ei, cum făcea tatăl său. Cine ar fi crezut că un etern celibatar, care s-a însurat așa de târziu, erou de comedii romantice, este în realitate un tată foarte dur?! El spune că a moștenit severitatea de la tatăl lui, care a avut o carieră militară. Hugh Grant este tatăl a cinci copii: Tabitha, în vârstă de 9 ani, și Felix, de 7 ani, născuți din relația cu Tinglan Hong, și trei copii cu Anna Eberstein.

Vă vine să credeţi? Între ei e o diferenţă de 20 de ani

Ce nevastă înaltă are Hugh Grant!

Are copiii făcuți cu două femei

Hugh Grant, binecunoscut pentru rolul din filmul „Patru nunţi şi o înmormântare”, s-a însurat pentru prima oară la vârsta de 57 de ani. Aleasa lui e producătoarea de televiziune suedeză Anna Eberstein, de 42 de ani.. “Mai avea puţin şi ajungea pensionar înainte de a se face familist”, a spus o sursă apropiată starului. Hugh are deja trei copii cu Anna: unul de 8 ani, unul de 5 ani şi unul de 2 ani. Actorul, care are o avere de 80 milioane $, a fost înainte cuplat cu chinezoaica Tinglan Hong. Hugh Grant a avut o relaţie de 13 ani cu actriţa Elizabeth Hurley, care s-a încheiat în 2000.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul Hugh Grant a mărturisit că a fost un copil răsfăţat, fapt care a făcut ca mai târziu să devină un om foarte capricios.

  • Pentru mulţi dintre noi, Anul Nou înseamnă şi o reflecţie asupra anului care tocmai s-a încheiat, iar de multe ori ne propunem să fim mai buni, să ne lăsăm de fumat, să fim mai chibzuiţi sau să avem mai multă grijă de silueta noastră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1