Sarah Jessica Parker, de nerecunoscut! Cum au surprins-o paparazzi pe actrița din ”Sex and the City”

sarah_jessica_parker_deschidere.jpg

Sarah Jessica Parker, un etalon de eleganță de la Hollywood
Sarah Jessica Parker, 55 de ani, un etalon de eleganță de la Hollywood
foto: Profimedia

Epidemia provocată la nivel mondial de noul coronavirus a blocat întreg statul New York! Sarah Jessica Parker, în vârstă de 55 de ani, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce mergea la cumpărături la un magazin din centrul metropolei. Actrița care a cunoscut celebritatea îndeosebi datorită rolului din serialul ”Sex and The City” a renunțat la machiaj și la stilul vestimentar elegant și a tras de un cărucior mai mare decât ea.

Sarah Jessica Parker a ajuns de nerecunoscut! Bilanțul virusului ucigaș COVID-19 la nivelul SUA era marți de 205.500 de persoane contaminate și 4.530 de decese. Guvernatorul statului New York, democratul Andrew Cuomo îi imploră pe localnici să rămână închiși în casă și să respecte distanțarea socială. Secretarul de stat și consilierul pe probleme de epidemie al președintelui Donald Trump, Anthony Fauci a avertizat că bilanțul deceselor în viitorul apropiat poate ajunge la 160.000. Știind toate acestea, Sarah Jessica Parker, în vârstă de 55 de ani, a ieșit, luni, la cumpărături în cartierul de fițe Hamptons.

Citește și:

Cum arată Sarah Jessica Parker în costum de baie, la 53 de ani

Kim Cattrall sare la gâtul colegei Sarah Jessica Parker: «Nu îmi eşti prietenă»

sarah_parker_impinge_la_carut.jpg

Sarah împinge la căruțul umplut vârf și are în mâini mănuși de cauciuc negre, dar masca a lăsat-o acasă
Sarah împinge la căruțul umplut vârf și are în mâini mănuși de cauciuc negre, dar masca a lăsat-o acasă
foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker, cu mănuși de cauciuc împinge la căruț

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 55 de ani, se izolează de epidemie în enclava din Long Island, dar e nevoită să își facă târguielile în Hamptons. Ea a fost surprinsă îmbrăcată cu un pardesiu bej, cu pantofi fără tocuri și niște pantaloni mulați cu vedere la gleznă în fața unui supermarket. Dacă până acum ori de câte ori ieșea din casă, actrița era de o eleganță impecabilă, de data aceasta a uitat până și să se machieze.

saraj_jessica_parker.jpg

Până acum, ori de câte ori ieșea din casă, actrița de 55 de ani era de o eleganță impecabilă
Până acum, ori de câte ori ieșea din casă, actrița de 55 de ani era de o eleganță impecabilă
foto: Profimedia

Soția lui Matthew Broderick (58 de ani) s-a izolat cu acesta și cu copiii lor James, de 17 ani și gemenele Marion și Tabitha, de 10 ani, în casa lor. Sarah și Matthew și-au anulat spectacolele de pe Broadway din cauza epidemiei și speră să revină pe scenă, la vară când această criză mondială va fi de domeniul trecutului.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1