Kim Cattrall sare la gâtul colegei Sarah Jessica Parker: «Nu îmi eşti prietenă»

hepta_312640.jpg

sarah jessica parker kim catrall
Kim Cattrall şi Saraj Jessica Parker zâmbeau doar pentru cameră, în realitate cele două nu se suportau
foto: Hepta

Este de notorietate războiul dintre Sarah Jessica Parker (52 de ani) şi Kim Cattrall (61 de ani), actriţele din celebrul serial de succes “Sex and the city”. Ultima trece print-o perioadă dificilă, după ce fratele ei Chris, în vârstă de 55 de ani, a dispărut de acasă, iar la câteva zile a fost găsit mort.

Kim Cattrall a atacat-o pe Sarah Jessica Parker după ce aceasta i-a transmis condoleanţe. Mai mult, blonda o acuză pe Parker că profită de moartea fratelui ei şi vrea să-şi recapete imaginea de “persoană drăguţă” în faţa lumii.

 

Sarah Jessica Parker a declarat pentru Extra TV că i-a transmis „iubire şi condoleanţe” actriţei Kim Cattrall.

„Mama mea m-a întrebat astăzi: «Când te va lăsa în pace acea Sarah Jessica Parker, acea ipocrită?». Intervenţiile tale sunt o amintire dureroasă a cruzimii de care dai dovadă şi de care ai dat dovadă. Dă-mi voie să clarific, dacă încă nu am făcut-o: Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă. Aşa că îţi scriu să îţi spun pentru ultima dată să încetezi să ne foloseşti tragedia pentru a îţi recăpăta imaginea ta de «persoană drăguţă»”, a scris Kim Cattrall, sâmbătă, pe Instagram.

hepta_3220670.jpg

cynthia nixon actrita
Cynthia Nixon
foto: Hepta

 

Dacă pe Sarah a acuzat-o că se foloseşte de această tragedie, Cynthiei Nixon (51 de ani) i-a răspuns într-un mod diferit, scrie Metro. Asta deşi Cynthia a fost mereu de partea Jessicăi Parker şi o bună perioadă nu a vorbit cu Kim. Potrivit unui articol din The New York Post, Parker , Nixon, dar şi Kristin Davis au format o clică şi nu vorbeau cu Cattrall în 2004, la finalul serialului.

Telefonul dat de Cynthia se pare că a emoţionat-o pe Cattrall, care i-a răspuns pe Instagram. “Cynthia, faptul că ţi-am auzit vocea a însemnat foarte mult pentru mine. Îţi mulumesc! Cu dragoste, Kim”, a fost mesajul scris de actriţă pe contul de socializare.

Serialul de televiziune ”Totul despre sex/ Sex and the City”, difuzat între anii 1998 şi 2004, a câştigat opt Globuri de Aur şi a fost produs de HBO în şase sezoane.

După ce s-a încheiat în 2004, serialul a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 2008 şi 2010.

hepta_2761706.jpg

actrite serial sex and the city
Kristin Davis, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall
foto: Hepta

 

Sitcomul se referă adesea la probleme legate de sex, dar şi de rolul femeii în societate. Rolurile principale au fost interpretate de actriţele Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) şi Kristin Davis (Charlotte).

 

loading...
Loading...

Citește și