Roger Federer și Robert De Niro în cea mai tare reclamă pentru promovarea turismului pe care ai văzut-o vreodată!

robert-de-niro.png

robert de niro
Robert De Niro apare, alături de Roger Federer, într-un spot de promovare a turismului elvețian
foto: captură YouTube
Citeste tot despre: 

Sunt vremuri grele pentru turismul din toată lumea! Pandemia de coronavirus a pus pe butuci o industrie altădată înfloritoare, iar țările care se bazau pe veniturile din turism suferă foarte mult acum. Prin urmare, nu e de mirare că Elveția și-a pus speranța în două staruri mondiale pentru a-i atrage din nou pe turiști: jucătorul de tenis Roger Federer și actorul Robert De Niro.

Roger Federer este cel mai nou ambasador al turismului elvețian. Într-un spot lansat marți, Federer încearcă să-l convingă pe legendarul Robert De Niro să facă un film despre Elveția. Sugestiile sunt la îndemână: aer curat, munți spectaculoși, oameni calzi și primitori, mâncare bună. ”Nicio dramă”, îi răspunde însă De Niro, care nu vede cum ar putea folosi toată această perfecțiune într-un film de acțiune.

”Sunteți prea drăguți!”, îi spune actorul lui Federer, care, deși sparge o vază cu mingea de tenis, rămâne politicos la telefon și mai face o încercare de a-l convinge pe De Niro. ”N-o să meargă, îți spun. Mai bine îl suni pe Hanks”, vine și răspunsul acestuia din urmă, iar finalul face toți banii pe care îi poate câștiga Elveția din turism. ”Cine?”, întreabă nedumerit Federer.

Loading...