Tom Hanks, băgat în spaime de fiu. Tânărul îi face numai probleme

Chet, Tom Hanks și Rita Wilson

Chet e fiul lui Tom Hanks și al Ritei Wilson
Chet îi face mereu de rușine pe părinții lui, Tom Hanks și Rita Wilson
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Actorul Tom Hanks este băgat în spaime de fiul său, Chet Hanks. Tânărul a fost dat în judecată de fosta iubită sub acuzația de violență domestică.

Actorul Tom Hanks (64 de ani) este băgat în spaime de fiul său, Chet Hanks (30 de ani), care îi face numai probleme. Tânărul a fost dat în judecată de fosta lui iubită, Kiana Parker, pe motiv că a bătut-o de mai multe ori între octombrie 2020 și ianuarie 2021. Aceasta îi cere 1 milion de dolari, drept despăgubire, fiului lui Tom Hanks. Procesul vine după ce Chet a dat-o, la rândul lui, în judecată pe Kiana, sub acuzația de furt și agresiune.

Tom Hanks nu se simte bine după externare. Actorul a fost pozitiv la coronavirus

Ce mult a îmbătrânit Tom Hanks! S-a umplut de riduri

 

Se acuză reciproc de violențe

 

Chet Hanks, fiul actorului Tom Hanks și al Ritei Wilson (64 de ani), susține că el a fost atacat cu un cuțit de fosta iubită. Tânărul a acuzat-o pe Kiana Parker, că l-ar fi atacat cu un cuțit în timpul unei altercații. Chet s-a filmat în casă împreună cu Kiana, care încerca să-l împiedice să filmeze. Ea nega că l-a atacat cu cuțitul, iar el insista că are probe filmate. Cei doi se înfruntă în tribunale, acuzându-se reciproc de violențe conjugale. Chet le face greutăți părinților, care au avut și așa un an 2020 foarte greu, fiind spitalizați în Australia după ce s-au infectat cu virusul COVID-19. Tom Hanks are patru copii, un fiu, Colin, și o fiică, din prima căsnicie, cu Samantha Lewes, și doi băieți din căsătoria cu Rita Wilson. Tom Hanks e băgat în spaime de fiul său.

Loading...
 
 

Citește și