Queen a scris istorie la concertul umanitar din Australia, la 35 de ani de la legendarul „Live Aid”

queen-fire-fight-australia.jpg

Queen și Adam Lambert, pe scena de la „Fire Fight Australia”
Adam Lambert a fost vocalistul trupei Queen, la „Fire Fight Australia”
Foto: Getty

Trupa Queen a scris istorie, duminică (16 februarie), la „Fire Fight Australia”, care a avut ca scop colectarea sumei de 10 milioane de dolari, după incendiile devastatoare care au ucis 33 de oameni și un miliard de animale.

Artiștii care au concertat la „Fire Fight Australia” au reușit să strângă incredibila sumă de 10 milioane de dolari, care este destinată pompierilor care s-au luptat cu incendiile de vegetație care au afectat Australia în ultimele luni, ar și organizațiilor care salvează animale, potrivit Digi24.

Queen a cântat aceleași piese pe care le-a interpretat și la legendarul concert „Live Aid”. Diferența este că, în 1985, îl avea ca solist pe regretatul Freddie Mercury. De data aceasta. Adam Lambert a fost vocalistul trupei.

Concertul „Fire Fight Australia” a durat 10 ore”

adam-lambert-brian-may.jpg

Adam Lambert, alături de Brian May, la concertul „Fire Fight Australia”
Adam Lambert, alături de Brian May, la concertul „Fire Fight Australia”
Foto: Getty

 

70.000 de oameni au umplut stadionul din Sydney, iar concertul a durat 10 ore. Alice Cooper, Queen și Ronan Keating au fost doar câțiva dintre artiștii care au participat la eveniment.

În lineup-ul evenimentului au mai fost anunţate şi o serie de vedete australiene printre care se numără Amy Shark, Baker Boy, Conrad Sewell, Daryl Braithwaite, Delta Goodrem, Grinspoon, Guy Sebastian, Hilltop Hoods, ICEHOUSE, Illy, Jessica Mauboy, John Farnham, Lee Kernaghan, Olivia Newton-John, Peking Duk, Pete Murray, Tina Arena şi William Barton.

 

Citește și

Iubirea interzisă dintre Freddie Mercury și Mary Austin: „Nu ești bisexual, ești gay!”

Dezvăluiri șocante despre degradarea lui Freddie Mercury înainte de moarte

 

Loading...

Citește și

  • trupa queen

    Membrii trupei Queen vor avea propria lor monedă! Activitatea lor de invidiat în industria muzicii va fi onhorată de către Royal Mint prin lansarea unor monede de colecție care vor intra curând în circulație. Cel care a făcut anunțul îmbucurător pentru fani a fost chiar chitaristul formației Queen, Brian May.

  • După lansarea spectaculoasă din primăvară, musicalul inspirat din hiturile trupei Queen, „We will rock you”, revine cu două noi reprezentaţii la Sala Palatului, pe 13 şi 14 noiembrie. 22 dintre hiturile Queen sunt interpretate excepţional de întreaga distribuţie a musicalului. Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu şi Mara Captaru sunt printre cei 20 de actori şi dansatori premiaţi la nivel naţional, pe care-i veți vedea în acest show.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1