Dezvăluiri șocante despre degradarea lui Freddie Mercury înainte de moarte

freddie.jpg

freddie mercury
Noi dezvăluiri despre starea în care ajunsese Freddie MErcury înainte de a muri
Foto: Getty

Chitaristul trupei Queen, Brian May (69 de ani), a povestit pentru prima dată în detaliu drama prin care a trecut colegul și prietenul său, Freddie Mercury, după ce a început să fie măcinat de SIDA. Cântărețul își amintește cu tristețe de cât de desfigurat ajunsese megastarul din cauza cumplitei boli.

Săptămâna aceasta, chitaristul îndrăgitei trupe a dezvăluit într-o carte ilustrată, „Queen în 3D”, câteva detalii despre suferința cântărețului și compozitorului Freddie Mercury. După ce a contactat necruțătoul virus HIV, înrăutățirea stării de sănătate l-a desfigurat.

brian_may.jpg

brian may
Brian May își amintește cu durere în suflet de prietenul său, Freddie
Foto: Getty

„Marea lui problemă era piciorul și în mod tragic, nu mai rămăsese mult din el. Mi l-a arătat o dată în timpul unei cine și ne-a zis: «Of Brian, îmi cer scuze că te-am neliniștit arătându-ți piciorul», iar eu i-am răspuns: «Nu m-am supărat, Freddie, dar realizez cu câtă durere te confrunți»”, a mărturisit Brian May, potrivit The Sun.

La sfârșitul anilor 1980, când Freddie se afla în ultima fază a bolii, tratamentul deja nu mai avea prea mare efect și mare parte din organismul său fusese distrus. Acest lucru a însemnat paralizie, pierderea membrelor, orbire și infecții pe creier.

freddie_2.jpg

freddie mercury
Mare parte din organismul lui Freddie Mercury fusese distrus de cumplita boală
Foto: Getty

Freddie Mercury a murit în 1991 din cauza sindromului de imuno-deficiență. În mod tragic pentru mult îndrăgitul megastar, în momentul în care boala se agravase, încă nu se descoperise tratamentul care le permite pacienților să le fie prelungită viața cu câțiva ani. A apărut la câteva luni după moartea cântărețului, ceea ce a creat multă frustrare pentru cei care l-au iubit.

Brian May regretă enorm această neșansă a prietenului său pentru că dacă ar fi urmat acel tratament, „el ar mai fi fost și azi printre noi, sunt sigur”.

Loading...

Citește și

  • freddie mercury

    Azi se împlinesc 25 de ani de la trecerea în nefiinţă a acestui geniu al muzicii. „Nu mă aştept să ajung la bătrâneţe. Mi-e totuna ce va fi. Ar fi plicticos să trăiesc până la 70 de ani”, declara cel care a trăit în 45 de ani cât alţii în zece vieţi.

  • freddie mercury

    O altă bombă stă să explodeze la Hollywood. Un nume important din industria cinematografică a fost diagnosticat cu HIV, însă identitatea acestuia nu a fost dezvăluită. De-a lungul timpului, mai multe celebrități depistate cu HIV au fost afectate.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1