Naomi Campbell demonstrează încă o dată că e regina catwalk-ului!

naomi-campbell-catwalk-moschino.jpg

naomi campbell supermodel catwalk moschino
Naomi Campbell demonstrează încă o dată că e regina catwalk-ului!
Foto: Guliver/ Getty Images

Naomi Campbell a demonstrat încă o dată că n-are rivală pe podiumul de modă şi că-şi merită titlul de „Regina Catwalk-ului” şi la 48 de ani. La cea mai recentă defilare, zeiţa de abanos a lăsat audienţa mută de uimire.

Supermodelul a împlinit 48 de ani în mai, dar arată la fel de bine ca-n tinereţe. La 1,77 m şi dimensiuni perfecte, Naomi Campbell continuă să se menţină în formă, iar designerii de top o vor în prim-plan atunci când îşi lansează colecţiile.

Naomi Campbell, regina catwalk-ului

Naomi Campbell a defilat ieri pe podiumul de la New York pentru Jeremy Scott, designerul casei de modă Moschino, scrie Daily Mail.

naomi-campbell-catwalk-moschino.jpg

naomi campbell supermodel catwalk moschino
Naomi Campbell arată fenomenal la 48 de ani
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Supermodelul a purtat o rochie super scurtă, metalizată, accesorizată cu bijuterii aurii. Toţi ochii au fost aţintiţi asupra picioarelor interminabile şi super tonifiate. Părul întins şi lung şi make-up-ul au completat apariţia de nota 10 a frumoasei mulatre.

Ca să se menţină în formă, Naomi nu lipseşte nicio zi din sala de forţă. Pe contul de Instagram, acolo unde are peste 5,8 milioane de fani, supermodelul postează des fotografii de la antrenamente.

Naomi Campbell, devoratoarea de milionari

Naomi Campbell şi-a început cariera la 15 ani, iar la 17 ani, în 1987, prezenta moda pe scene de prestigiu din lume. Născută într-o familie săracă, crescută doar de mama ei, dansatoarea de origine jamaicană Valerie Morris, Naomi a jurat din copilărie să nu mai cunoască niciodată sărăcia.

Naomi Campbell este primul manechin de culoare care a intrat în topul celor şase supermodele din lume alături de Gisele Bundchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Elle MacPherson şi Kate Moss. I-a plăcut viaţa şi a schimbat bărbaţii ca pe şosete. Pe lista cuceririlor ei au figurat nume celebre precum Gerard Butler (în 2007), Quincy Jones (între 2007-2011), Terrence Howard (în 2007), Usher Raymond (în 2004), Sean Diddy Combs (în 2002), Max Biaggi (în 1997), Joaquin Cortes (între 1995-1998), Eric Clapton (în 1993) dar şi Robert DeNiro, Leonardo DiCaprio şi Sylvester Stallone. Gurile rele au comentat tot timpul că pentru a-i atrage atenţia trebuia să ai în cont averi de peste 100 de milioane de dolari, dar uneori fotomodelul a acceptat compania şi unor artişti mai „săraci” de genul lui Gerard Butler, care nu avea mai mult de 32 de milioane de dolari atunci când se zvonea că s-ar fi cuplat cu Naomi.

 

Loading...

Citește și