Naomi Campbell, uimitor de flexibilă la aproape 50 de ani! Ce mișcări de yoga face

naomi_campbell.jpg

naomi campbell
Naomi Campbel, trup de invidiat la cei 47 de ani ai săi
Foto: Getty

La cei 47 de ani ai săi, Naomi Campbell a dovedit încă o dată că își merită titlul de supermodel. În cel mai recent material video publicat pe contul ei de Instagram, Naomi și-a uimit fanii cu mișcăril fantastice de yoga.

Deși are aproape 50 de ani, Naomi Campbell este la fel de flexibilă ca o tânără gimnastă campioană. Ea s-a filmat în timpul unui antrenament de rutină și trebuie să mărturisim că este de-a dreptul uimitoare.

Naomi își începe antrenamentul dintr-o poziție dificilă, stând cu capul în jos, în timp ce atinge cu picioarele arcada superioară a unei intrări. Își continuă mișcările foarte atletice prin pași bine calculați și își arcuiește spatele, punându-și în valoare talia de invidiat și rezistența abdomenului. În cele din urmă, își încheie sesiunea de yoga atingându-și capul cu propria talpă.

Materialul video publicat pe pagina sa de Instagram a fost vizualizat de peste două milioane de utilizatori, cu toții fiind impresionați de abilitățile sale fizice. Stilul său de viață sănătos pe care l-a adoptat pare să dea rezultate chiar și la vârsta de 47 de ani.

#Yoga time

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1