Milla Jovovich și-a sărbătorit soțul care a împlinit 56 de ani. Ce tort i-a făcut lui Paul Anderson?

milla_jovovich_aniversare_sot.jpg

Milla Jovovich, 45 de ani, fericită că are cel mai bun soț din lume, pe Paul Anderson care a împlinit 56 de ani la 4 martie 2020
Milla Jovovich, 45 de ani, fericită că are cel mai bun soț din lume, pe Paul Anderson care a împlinit 56 de ani la 4 martie 2020
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Milla Jovovich și-a sărbătorit soțul care a împlinit 56 de ani, la 4 martie. Actrița de 45 de ani este măritată cu Paul Anderson din 2009 și au trei copii împreună, pe: Ever, 13 ani, Dashiel, 5 ani și Osian, 1 an. Milla i-a gătit lui Paul un tort cu frișcă, marțipan pe un blat pufos îmbibat în suc de mere și ornat cu multe căpșune.

Actrița din ”Resident Evil” Milla Jovovich și-a sărbătorit soțul care a împlinit 56 de ani, la 4 martie. Ea spune că ”a câștigat la loterie cel mai bun soț din lume și este cea mai fericită femeie din lume alături de Paul”. Milla a mai fost măritată cu Shawn Andres, între 1992 și au divorțat în același an și cu regizorul francez Luc Besson, între 1997 și 1999. Milla și-a descoperit talentele de bucătăreasă pe perioada pandemiei și a postat în mai multe rânduri imagini din bucătăria ei. Actrița de 45 de ani a declarat că Bucătpăria a devenit al doilea loc de joacă preferat al copiilor ei.

Citește și:

Milla Jovovich, de nerecunoscut din cauza sarcinii

Milla Jovovich, gravidă pentru a treia oară, la 43 de ani! Ea abia și-a revenit după pierderea altei sarcini

Milla Jovovich a născut al treilea copil în urmă cu un an

La 2 februarie 2020, înainte ca planeta să intre în zodia pandemiei, Milla a născut-o pe Osian. După ce a pierdut câteva sarcini și a avut emoții până în ultima clipă, Milla a reușit să împlinească cel mai fierbinte vis al ei și al soțului ei Paul. Cea care a făcut publică vestea nașterii a fost fiica cea mare, Ever Garbo, pe pagina ei de Instagram. Milla are o avere estimată la peste 40 de milioane de dolari, însă a pus cariera pe plan secund în ultima vreme pentru că a vrut să se ocupe mai mult de familie.

Loading...
 
 

Citește și