Milla Jovovich, gravidă pentru a treia oară, la 43 de ani! Ea abia și-a revenit după pierderea altei sarcini

milla jovovich.jpg

milla jovovich
Milla Jovovich a anunțat că este pregătită să devină mamă pentru a treia oară
foto EPA
Citeste tot despre: 

Vești bune! Milla Jovovich, actriță și model, de origine ucraineană, a anunțat pe Instagram că este însărcinată cu un al treilea copil, la vârsta de 43 de ani. Cuvintele nu pot descrie fericirea din sufletul ei, pentru că ultimii ani au fost cerniți pentru Milla care acum mai bine de doi ani a mai pierdut o sarcină. De aceea actrița a evitat să se bucure după ce a făcut testul de sarcină de teamă să nu sufere din nou.

Americanca Milla Jovovich a postat o poză cu ea, evidențiind burta în creștere. La descrierea pozei a dezvăluit că pruncul va fi o fetiță și a descris sentimentele contradictorii care au încercat-o în ultima vreme: cum s-a luptat să nu se atașeze prea repede de acest copil de frică să nu îl piardă și cum toată familia a mers ca pe ace, până au putut să spună: ”Mulțumim lui Dumnezeu că sarcina e  în siguranță și că suntem binecuvântați cu încă o fetiță!” Din cauza vârstei și a faptului că a mai pierdut o sarcină din cauza unor complicații, Milla Jovovich, căsătorită de 10 ani cu Paul W.S. Anderson, Milla a trecut de la agonie la extaz.”După ce am aflat acum 13 săptămâni, sentimentele mele au variat de la bucurie nebunească până la o imensă frică”, a scris ea.

Citește ști:

Dublura Millei Jovovich vrea 2,5 milioane $ că şi-a pierdut mâna în timpul filmărilor

FOTO Milla Jovovich, nud pentru revista „Purple”

milla_jovovich.jpg

milla jovovich
Milla Jovovich a făcut publică vestea pe pagina ei de Instagram, cu o fotografie cu burtică
foto Instagram

Milla Jovovich a pus cariera pe plan secund pentru a deveni mamă

Milica Bogdanovna (Milla) Jovovich, cel mai bine cunoscută pentru rolurile spectaculoase din ”Al cincilea element” și ”Experiment fatal” (”Resident Evil”), mai are două fete: Ever (11 ani) și Dashiel (4 ani) Anderson. Acum doi ani, trebuia să nască al treilea copil, dar sorții i-au fost potrivnici. Când sarcina avea doar patru luni și jumătate, Milla a intrat în travaliu. Din păcate, fătul nu a mai putut fi salvat. Medicii au intervenit de urgență și i-au provocat avortul pentru a-i salva viața. Milla povestește înfricoșată: ”Mi-au spus că trebuie să fiu trează pe întreaga durată a procedurii. Încă am coșmaruri despre asta”. Acum, în schimb, sarcina decurge normal, și, cu ajutorul ”Bunului Dumnezeu în curând familia se va mări cu un nou membru: o fetiță drăgălașă și frumoasă”, a mai spus Milla, care are o avere estimată la 40 de milioane de dolari.

Milla Jovovich, declarată în 2004 cel mai bine plătit fotomodel din industrie

Milla a fost numită de Forbes, în 2004, ca cel mai bine plătit model din industrie, având în prezent o avere de 50 de milioane de dolari. Ea a părăsit Kiev, Ucrania pe când avea 4 ani, ajungând în Los Angeles, California. La vârsta de 10 ani și-a început cariera de model, iar, în prezent, a apărut în peste 100 de reviste, cum ar fi Glamour și Vogue;  57 de filme, pentru care i s-au înmânat 5 premii și a avut parte și de alte 19 diferite nominalizări.

Loading...

Citește și