Jude Law este tată pentru a șasea oară! Soția lui de 32 de ani este gravidă

jude_law_tata_pentru_a_sasea_oara.jpg

Jude Law, 47 de ani, nu a pierdut vremea cât a stat în izolarea impusă de epidemia de COVID-19
Jude Law, 47 de ani, nu a pierdut vremea cât a stat în izolarea impusă de epidemia de COVID-19
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Actorul britanic Jude Law, în vârstă de 47 de ani, este în al nouălea cer. Soția lui Phillipa Coan, în vârstă de 32 de ani, este gravidă. Actorul mai are cinci copii din căsnicia cu Sadie Frost și din alte două relații anterioare mariajului cu Phillipa. Duminică, cei doi viitori părinți au fost văzuți la cumpărături prin Londra.

Jude Law va fi tătic pentru a șasea oară. La vârsta de 47 de ani, actorul britanic care are o avere estimată la 45 de ani așteaptă cu sufletul la gură ziua în care soția lui Phillipa Coan, de 32 de ani, va naște. Cei doi porumbei au fost văzuți la cumpărături prin Londra, duminică, și Phillipa avea o burtică destul de rotunjoară. Ei au fost extrem de grijulii pe perioada carantinei impuse în Marea Britanie și au ieșit foarte rar din casă. Jude Law este cunoscut pentru rolurile din filme de succes precum ”Alfie” și serielele ”Tânărul Papă” și ”Sherlock Holmes”. Nu a fost niciodată ușă de biserică și a avut nenumărate relații cu diferite colege de filmări sau fotomodele.

jude_law_cu_phillipa_coan.jpg

Jude Law și soția lui Phillipa Coan au fost văzuți duminică, în Londra, la cumpărături
Jude Law și soția lui Phillipa Coan au fost văzuți duminică, în Londra, la cumpărături
foto: Profimedia

Jude Law, îndrăgostit nebunește de psihologul business care i-a devenit soție

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, s-a însurat cu iubita lui Phillipa Coan, de 32 de ani, la începutul acestui an. Având în vedere burtica rotunjoară a soției lui Law, la momentul căsniciei, cei doi probabil că știau că urmează să devină părinți. Philippa Coan este de profesie psiholog business și a reușit să îl facă pe actorul din ”Talentatul domn Ripley” să se îndrăgostească nebunește de ea. Ei s-au cunoscut la Festivalul de literatură Hay, din 2015 și s-au cununat la primăria din Old Marylebone, din Londra. Au dat o petrecere de pomină în Mayfair la doar trei luni după ce și-au anunțat logodna și apoi s-au trezit în plină criză de COVID-19.

Citește și:

Jude Law, de nerecunoscut prin Londra. Cum arată după zile întregi de izolare în casă

Jude Law şochează la filmările «The Young Pope». Chiloţii minusculi au eclipsat pătrăţelele

Jude Law, șase copii cu patru femei

Jude Law are trei copii din căsnicia cu actrița Sadie Frost, de care a divorțat în 2003, din cauza infidelităților actorului. Însă Law a avut grijă ca de ochii din cap de Rafferty, 23 de ani, Iris, 19 ani și Rudy, de 17 ani, copiii care au rezultat din această căsnicie. Cuceritor din fire, Law s-a cuplat cu fotomodelul Samantha Burke, care i-a dăruit o fetiță Sophia, în vârstă de 10 ani. Apoi a urmat relația cu frumoasa compozitoare Catherine Harding și din iubirea lor a rezultat micuța Ada, de 5 ani.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1