Jude Law şochează la filmările «The Young Pope». Chiloţii minusculi au eclipsat pătrăţelele

the-new-pope

jude law in rolul lui papa
Jude Law joacă rolul unui papă atipic care nu pune preş pe convenţiile sociale
Foto:Instagram

Jude Law (46 de ani) este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood, însă se pare că admiratoarele sale îşi pot lua orice gând de la carismaticul actor întrucât el şi-a găsit fericirea în braţele unei psihoterapeute cu 14 ani mai mică decât el. Faptul că Jude Law este mai bucuros ca oricând a fost evident şi pentru fotoreporterii care l-au suprins pe o plajă din Veneţia, Italia, filmând pentru noul său film care va fi lansat în toamna acestui an.

Cariera lui Jude Law s-a relansat odată cu lansarea serialului The Young Pope în anul 2016, iar datorită succesului de care s-a bucurat controversatul serial producătorii au decis să continue cu încă un episod.  Jude Law a răspuns afirmativ provocării şi aşa a ajuns să filmeze aproape dezbrăcat, purtând doar o pereche de lenjerie intimă albă. Actorul de 46 de ani are un trup de invidiat pentru vârsta sa, semn că nu lipseşte de la orele de antrenament de la sala de sport şi nu consumă orice aliment îi trece prin cap.

jude-law

jude-law-si-colega-de-platou
Jude Law şi Ludvine Sagnier s-au plimbat de mână pe plajă şi au intrat în pielea personajelor interpretate
Foto:Profimedia

Jude Law este foarte atent în ceea ce priveşte condiţia sa fizică, aşadar este de înţeles că nu a fost deloc reticent atunci când i s-a propus să filmeze într-o simplă pereche de lenjerie intimă, pe plajă. A intrat în pielea personajului şi a defilat afişând un grad de încredere debordant, la braţ cu colega sa de platou, actriţa Ludivine Sagnier, relatează dailymail.co.uk.  Alături de cele două personaje principale s-au aflat şi alte actriţe aflate la început de drum care au interpretat rolul unor tinere care se distrau jucând volei pe plajă în timp ce intrigantul şi vicleanul tânăr papă, interpretat de Jude Law, se plimba nestingherit printre ele .

jude-law-paltou-de-filmare

jude-law
Jude Law se menţine în formă şi are un trup de invidat
Foto:Profimedia

Filmul The New Pope a stârnit controverse prin prisma temei alese. Paolo Sorrentino, regizorul filmului laureat cu Oscar 'La grande bellezza', revine cu 'The Young Pope/Tânărul papă', adică povestea controversată a începutului pontificatului papei Pius al XIII-lea. Născut Lenny Belardo, el este un personaj complex și conflictual, deopotrivă conservator până la obscurantism și plin de compasiune față de cei slabi și săraci. Primul papă american, Pius al XIII-lea, este un om foarte puternic, care se opune cu îndârjire celor de la Vatican și care nu este preocupat de implicațiile puterii sale. Jude Law dă viaţă unui personaj dificil, c ear putea să devină foarte uşor urât de cei din jur şi care cu toate acestea reuşeşte să îşi atingă de fiecare dată scopurile mulţumită carismei sale.

Jude Law se însoară cu o psiholoagă mai mică cu 14 ani 

Jude Law şi Phillipa Coan se vor căsători în luna mai în acest an, după patru ani de relaţie discretă. Nunta va avea loc în mai, într-un castel din Franţa, aoclo unde se vor reuni totţi prietenii cuplului din industria cinematografică.

jude-law-phillipa-coan.jpg

jude law si phillipa
Jude Law și Phillipa Coan au o relație de patru ani
Foto:Profimedia

Actorul refuză să dezvăluie prea multe informaţii despre relaţia pe care o are cu psiholoaga şi este reţinut în declaraâii. Cu toate acestea a vorbit recent despre cea care i-a furat inima. ”Este a mea și doar a mea. Relația noastră este ceva foarte privat și cred că unul din motivele pentru care funcționează atât de bine este exact faptul că este așa”, a mărturisit Jude Law.

 

Citeste şi

Ce surpriză de proporţii i-a făcut Jude Law unui fan

Fosta soţie a lui Jude Law, în poze nud!

Loading...
 
 

Citește și

  • jude law si phillipa coan pe strada

    După o căsătorie și alte câteva relații eșuate, dintre care cea mai sonoră a fost cu Sienna Miller, după ce a devenit tată de cinci ori, iar fiul său cel mare a crescut suficient cât să-i fie cavaler de onoare, Jude Law s-a hotărât să se însoare cu psiholoaga Phillipa Coan, cu care are o relație de patru ani. Inelul de logodnă e de poveste!

  • foto

    Actorul Jude Law(44 ani) nu a fost recunoscut la premiera propriului său film, iar managerul cinematografului a crezut că era un om al străzii pentru că vedeta purta haine şifonate şi o barbă neîngrijită. Singurul care l-a recunocut pe renumitul actor a fost casierul care l-a aşteptat să iasă din sală pentru a face o poză alături de el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1