Enrique Iglesias a găsit soluţia relaţiei perfecte: face sex dimineaţa, la prima oră

enrique_iglesias_kournikova_2.jpg

enrique iglesias si anna kournikova aclama la un meci de baschet din nba
Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani şi Anna Kournikkova, de 37 de ani, se iubesc de 17 ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, ştie cum să ţină aprinsă flacăra iubirii. El este cuplat cu fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova din 2001, jură că nu s-ar fi căsătorit până acum cu ea, dar se iubesc ca în prima zi. Şi asta pentru că Enrique a găsit soluţia relaţiei perfecte: face sex dimineaţa, la prima oră.

Este clar: Enrique Iglesias a găsit soluţia relaţiei perfecte. Cântăreţul latino, care a câştigat de nenumărate ori premiul Grammy şi este cel mai cunoscut fiul al lui Julio Iglesias, a devenit tătic acum zece luni. În mare secret, Anna Kounikova (37 de ani) i-a născut la o clinică particulară din Los Angeles pe micuţii Nicholas şi Lucy. Enrique Iglesias, 43 de ani, a negat vehement că s-ar fi însurat în secret cu Anna glumind că „de ce să stricăm o relaţie perfectă printr-o căsătorie?”. Ănsă ziariştii americani cred că nu face acest pas pentru că „ar pierde un număr uriaş de admiratoare din America Latină”.

Enrique Iglesias face sex matinal cu Anna Kournikova

Enrique Iglesias a glumit în repetate rânduri cu privire la „dimensiunea penisului” spunând că „este slab dotat” şi că primeşte reclamaţii constant de la partenera lui. Un lucru e cert, nu e slab dotat la capitolul finanţe. Şi asta pentru că are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari. În timpul unei emisiuni televizate, Enrique a declarat public: „Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă înainte de micul dejun este ăsta: sex!”. Cântăreţul a adăugat că asta i se pare „extrem de natural pentru că relaţia pe care o are cu Anna este de 17 ani, iar nivelul de intimitate dintre ei a ajuns foarte departe”. Iglesias a spus că după ce a născut Anna „fac sex mai des ca niciodată pentru că i se pare incredibil cum s-a transformat Kournikova într-o mamă perfectă, extrem de sexy”.

enrique_iglesias_kournikova_1.jpg

enrique iglesias şi anna kournikova
De când au devenit părinţi, Enrique Iglesias şi Anna Kournikova spun că au o viaţă sexuală mult mai activă
Foto: Guliver / Gettyimages

Citeşte şi:

Enrique Iglesias: «De când am devenit părinţi, facem sex mai des ca niciodată»

Ce părinţi drăgăstoşi sunt Enrique Iglesias şi Anna Kournikova! Cum s-au pozat cu bebeluşii

Enrique a cunoscut-o pe Anna la filmări

Enrique Iglesias, în vârstă de 43 de ani, a cunoscut-o pe tenismena Anna Kournikova în 2001. La vremea respectivă amândoi filmau clipul pentru „Escape”. Extrem de discreţi, cei doi au evitat să discute despre relaţia lor menţionând de fiecare dată că „se vor căsătorit într-un viitor îndepărtat”. Ei şi-au construit între 2010 şi 2014 o vilă în Los Angeles, chiar pe malul oceanului, care le asigură o maximă intimitate, pentru că accesul se face în special de pe apă. Aici „s-a ascuns” pe perioada sarcinii Kournikova.

loading...
Loading...

Citește și