Enrique Iglesias: «De când am devenit părinţi, facem sex mai des ca niciodată»

enrique-iglesias-anna-kournikova.jpg

enrique iglesias si anna kournikova
Enrique Iglesias spune că face sex mai des cu Anna Kournikova, de când au devenit părinţi
Foto: Guliver/ Getty Images

Enrique Iglesias (43 de ani) este un bărbat împlinit. Pe plan profesional scoate hit după hit, iar acasă are o iubită superbă, care l-a făcut tătic de gemeni. Artistul a acordat recent un interviu savuros publicaţiei The Sun şi a declarat că “face sex mai des ca niciodată”.

Anul trecut, în decembrie, Enrique Iglesias (43 de ani) şi Anna Kournikova (37 de ani) au devenit părinţi pentru prima oară. Cei doi au fost întotdeauna extrem de discreţi cu relaţia lor, iar sarcina a fost ţinută departe de ochii presei. Fosta tenismenă şi artistul au devenit părinţi de gemeni şi şi-au botezat băieţeii: Nicholas şi Lucy.

De când e tătic, Enrique Iglesias face sex mai des

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează un cuplu din anul 2001, dar nu sunt căsătoriți. Rusoaica poartă un inel cu un diamant gigantic, fapt care alimentează zvonurile potrivit cărora a fost cerută de soție și urmează o nuntă în viitorul apropiat.

Enrique Iglesias se află momentan în turneu prin Europa şi a acordat un interviu publicaţie The Sun, în care a vorbit despre felul în care s-a schimbat viaţa lui de când e tătic. Artistul spune că deşi are doi copii acasă, viaţa sexuală este mai intensă ca niciodată.

“Apetitul sexual nu s-a diminuat. Ba din contră, e mai mult sex ca niciodată”, a declarat Enrique atunci când a fost întrebat dacă noul statut i-a afectat viaţa de cuplu.

Anna şi Enrique nu au mai fost fotografiaţi în public din 2012, însă cei doi postează constant imagini cu gemenii lor pe contul de Instagram.

“Ca în orice cuplu, sunt suişuri şi coborâşuri şi nu e totul mereu perfect (…), dar e perfect într-un fel. Anna este o mamă incredibilă”, a declarat Enrique despre partenera sa.

Întrebat dacă se gândeşte să renunţe la carieră şi să se dedice în totalitate familiei, Enrique a răspuns: “Aş minţi să spun că nu mi-a trecut prin minte să fac asta. Cel mai probabil asta se va întâmpla în viitorul apropiat. Când aveam 19 ani şi călătoream în jurul lumii cu primul album mă gândeam la asta…«Băiete, poate ar trebui să te opreşti, să iei o pauză, îmi spuneam»”, a conchis artistul, care este şi fiul celebrului Julio Iglesias.

Uite cum dansează Anna Kournikova cu unul dintre gemeni

Loading...

Citește și