Emily Ratajkowski, decolteu riscant pe covorul roșu de la Premiile Tony

emily-ratajkowski-premiile-tony.jpg

Emily Ratajkowski, la Premiile Tony
Emily Ratajkowski a întors toate privirile la Premiile Tony
Foto: AFP

Emily Ratajkowski (28 de ani) a făcut furori, duminică seară (9 iunie), la cea de-a 73 ediție a Premiilor Tony. Superba actriță a venit pe covorul roșu de la Radio City Music Hall, din New York, într-o rochie care i-a evidențiat toate atuurile.

Emily Ratajkowski a demonstrat că își merită renumele de „femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”. Superba actriță a întors toate privirile la Premiile Tony, într-o rochie neagră, cu un decolteu extrem de adânc. Ținuta semnată de Michael Kors, tăiată în zona sânilor și a taliei, i-a scos în evidență formele focoasei șatene. 

emily-ratajkowski.jpg

Emily Ratajkowski, la Premiile Tony
Actrița a purtat o rochie provocatoare
Foto: Getty

 

Emily Ratajkowski a venit la eveniment alături de designerul Michael Kors. Și alte staruri au venti decoltate, printre care Lucy Liu, Laura Linney, dar Emily a ieșit în evidență cu cel mai „riscant” decolteu de pe covorul roșu. Cu ocazia acestei gale, actrița și-a schimbat și look-ul. Ea a optat pentru o tunsoare bob și un breton lung, renunțând la părul lung cu care și-a obișnuit fanii. 

emily-ratajkowski-michael-kors.jpg

Emily Ratajkowski, la Premiile Tony
Emily Ratajkowski, alături de Michael Kors pe covorul roșu
Foto: AFP

Lista câștigătorilor Premiilor Tony 2019

Premiile Antoinette Perry pentru excelenţă în teatru, cunoscute publicului larg sub numele de Premiile Tony sunt acordate ca recunoştinţă actorilor americani de scenă pentru prestaţiile lor de-a lungul unui an. Musicalul „Hadestown”, care reimaginează povestea lui Orfeu şi Eurydice, a fost marele câştigător al celei de-a 73-a gale a premiilor Tony, potrivit news.ro. The Ferryman”, un thriller despre un bărbat care încearcă să scape de trecutul violent ca membru IRA, a luat patru premii,  inclusiv pentru „cel mai bun spectacol de teatru” şi „cel mai bun regizor”. „Oklahoma!”, o reinterpretare a textului scris de Oscar Hammerstein II şi Richard Rodgers, a primit trofeul pentru noua punere în scenă ca musica. „The Boys in the Band” a fost desemnată cea mai bună nouă punere în scenă a unui spectacol de teatru. Actriţa Elaine May, în vârstă de 87 de ani, a câştigat primul ei trofeu Tony, pentru rolul din „The The Waverly Gallery”, primul spectacol de pe Broadway în care ea a jucat după 52 de ani. Bryan Cranston a primit premiul Tony pentru rolul principal din „Network”.

Santino Fontana a fost cel mai bun actor într-un musical, fiind premiat pentru „Tootsie”, iar Stephanie J. Block a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un musical, pentru „The Cher Show”. Celia Keenan-Bolger a fost premiată pentru rolul secundar din „To Kill a Mockingbird”, iar  Bertie Carvel „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru „Ink”. André De Shields, veteran actor de teatru a fost desemnat „cel mai bun actor în rol secundar într-un musical”, pentru „Hadestown”. 

De asemenea, Ali Stroker, primul performer în scaun cu rotile care joacă pe Broadway, a câştigat trofeul categoriei „cea mai bună actriţă în rol secundar într-un musical”, pentru „Oklahoma!”.

 

Citește și

Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a avut cel mai urât decolteu de la Oscar 2019

Emily Ratajkowski, cadou fierbinte pentru fani!

Loading...

Citește și