Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume a avut cel mai urât decolteu de la Oscar 2019

emily-ratajkowski-sani.jpg

emily ratajkovski cu sanii sugrumati de corset
Emily Ratajkowski a ales o rochie cu corset, care nu i-a pus deloc sânii în valoare
foto: Getty Images

Emily Ratajkowski (27 de ani) a avut grijă ca prezența ei să nu treacă neobservată la petrecerea care a urmat decernării premiilor Oscar 2019. Din păcate pentru femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, decolteul lui Emily nu a arătat deloc grozav.

La numai câteva zile după ce a aniversat un an de căsnicie, Emily Ratajkowski a pășit pe covorul roșu de la petrecerea Vanity Fair îmbrăcată într-o rochie din dantelă crem, sofisticată, cu corset, menită să-i pună în valoare sânii declarați în numeroase ocazii cei mai frumoși din lume.

emily-ratajkowski-oscar.jpg

emily ratajkowski la petrecerea vanity fair
Emily Ratajkowski a ales o rochie neinspirată pentru petrecerea Vanity Fair
foto: Getty Images

 

Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, pentru că sânii naturali superbi ai fotomodelului au părut mai degrabă sugrumați de corsetul care n-a fost deloc pe măsura decolteului generos al lui Emily. Iar din profil, impresia lăsată a fost mai degrabă de piept plat.

emily-ratajkowski-profil.jpg

emily ratajkowski profi
Din profil, pieptul lui Emily Ratajkowski părea mai degrabă plat
foto: Getty Images

 

Păcat, pentru că Ratajkowski a făcut totul pentru a lăsa decolteul în prim plan. Și-a strâns părul într-un coc lejer, cu două șuvițe rebele încadrându-i fața, și a purtat un colier argintiu la baza gâtului.

Emily Ratajkowski, nuntă în secret în urmă cu un an

Emily Ratajkowski s-a măritat în urmă cu un an cu actorul Sebastian Bear-McClard și, pentru o vreme, a renunțat la ținutele sexy. Vedeta a revenit însă treptat la postările ei provocatoare pe rețelele sociale, iar la aniversarea unui an de căsnicie și-a răsfățat fanii cu o imagine clasică, în care-și ține mâinile pe sânii goi.

 

Citește și:

E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată aproape tot!

Unde-s formele sexy de odinioară? Emily Ratajkowski, periculos de slabă!

Loading...

Citește și