Britney Spears a apelat la o nouă formă de terapie pentru a trece peste depresie

britney_spears_terapie_porc_2.jpg

Britney Spears s-a pozat alături de porcușorul care o ajută să scape de depresie
Britney Spears s-a pozat alături de porcușorul care o ajută să scape de depresie
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Britney Spears, 39 de ani, face terapie cu porci! Cântăreața a postat o fotografie în care apare jucându-se cu un porcușor gri de mici dimensiuni. Ea a explicat că din cauza anxietății, depresiei și a problemelor emoționale a început în urmă cu mai multe săptămâni să facă terapie cu porci, cai și câini.

Britney Spears, 39 de ani, este în plin proces cu tatăl ei și vrea să obțină în instanță îndepărtarea acestuia din funcția de administrator al averii ei. Problemele psihice ale lui lui Britney au apărut în 2007 după divorțul de Kevin federline, cu care are doi copii, pe Sean Preston, 15 ani și Jayden James, 14 ani. Britney ar fi început terapia după ce Kevin Federline a declarat în urmă cu aproape șase săptămâni că va fi de acord să aibă custodia comună a celor doi băieți dacă Britney trece cu brio evaluarea psihologică. Diva care are o avere estimată la peste 70 de milioane de dolari vrea să se mărite cu iubitul ei Sam Asghari și să aibă copii cu acesta și spune că nu poate face acest pas din cauza controlului ”tiranic impus de tatăl ei, Jamie”.

Citește și:

Britney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul

Britney Spears a pierdut din nou lupta cu fostul soţ

Britney Spears, acuzații grave la adresa tatălui

Jamie Spears a fost acuzat că a abuzat de averea fiicei sale în timp ce i-a fost tutore. Astăzi, Britney urmează să apară în instanță într-o audiență privitoare la tutela sa. Ea a cerut oficial suspendarea rolului tatălui său ca tutore. Jamie Spears s-a ocupat de averea ei din 2008, după ce ea a fost internată la nebuni. În prezent, Britney are o avere de 70 de milioane de dolari. Este posibil ca ea să depună mărturie de la distanță, pe cale virtuală. Tatăl lui Britney Spears a vândut casa în care vedeta a crescut și acum locuiește într-o rulotă.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears a mers săptămâna trecută să cumpere mâncare pentru câinii de la Pet Center din Los Angeles.

  • Tocmai când viaţa cântăreţei Britney Spears începuse s-o ia pe un făgaş normal, iată că, în SUA, a fost dată publicităţii o carte care scoate la iveală lucruri urâte despre ea.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul