Britney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul

britney spears

Britney a serbat și anul trecut cu Sam
Britney se înțelege bine cu iubitul
Foto: Instagram

Cântăreața Britney Spears și-a serbat ziua de naștere împreună cu iubitul ei, Sam Asghari. Aniversarea ei e astăzi, 2 decembrie, însă ea a petrecut cu o zi înainte.

Cântăreața Britney Spears și-a serbat ziua de naștere împreună cu iubitul ei, Sam Asghari, de 26 de ani. Vedeta a împlinit astăzi vârsta de 39 de ani. Cu această ocazie, Britney s-a pozat împreună cu Sam în ipostaze tandre. ”La mulți ani pentru mine, a scris diva lângă pozele pe care le-a postat pe rețelele sociale. Fanii i-au scris, la comentarii, că este ”Atât de frumoasă” și ”La mulți ani, regină”. Britney se află cu iubitul împreună în Hawaii pentru aniversare.

Britney Spears rupe tăcerea! A vorbit despre problemele sale psihice: «E un drum singuratic»

Ia uitați ce băieți mari are Britney Spears!

Anul trecut, a petrecut la piscină

Și anul trecut Britney Spears s-a distrat împreună cu iubitul, Sam Asghari, la piscină de ziua ei. Cântăreaţa şi-a serbat aniversarea vârstei de 38 de ani la Miami, numai în doi. Spre deosebire de alţi ani, cântăreaţa nu i-a avut alături pe cei doi copii ai ei, Sean Preston, de 14 ani, şi Jayden James, în vârstă de 13 ani, la aniversare, nici anul acesta, nici anul trecut. Diva se înţelege foarte bine cu Asghari, care este fotomodel de profesie. Britney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântăreaţa Britney Spears a mers săptămâna trecută să cumpere mâncare pentru câinii de la Pet Center din Los Angeles.

  • Michael Jackson a surclasat-o pe Britney Spears în topul căutărilor efectuate pe Yahoo în 2009, punând capăt celor patru ani în care cântăreaţa s-a aflat pe prima poziţie a topului, informează Reuters. Până în luna iunie, când Michael Jackson a încetat din viaţă, inaugurarea preşedintelui Barack Obama generase cel mai mare număr de căutări, potrivit declaraţiilor lui Vera Chan, analist în cadrul Yahoo.