Bombă în showbizul mondial! Beyonce, acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar

Beyonce-acuzată-de-vrăjitorie.jpg

Beyonce este acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar
Beyonce este acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar
foto: Hepta

Regina R&B s-a trezit peste noapte cu nişte acuzaţii bizare, aduse de fostul ei toboşar. Kimberly Thompson spune că a lucrat şapte ani cu Beyonce şi că aceasta i-a făcut vrăji şi chiar i-a omorât pisica.

Beyonce (37 de ani) este acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar. Thompson a depus câteva acte la o instanţă din Los Angeles şi spune că artista a terorizat-o în cei şapte ani în care a lucrat alături de ea. Mai mult, femeia a cerut chiar un ordin de restricţie împotriva lui Beyonce, scrie Daily Mail.

Beyonce, acuzată de vrăjitorie de fostul ei toboşar

Kimberly Thompson mai spune că Beyonce duce o campanie de hărţuire împotriva ei, că îi ascultă telefoanele şi îi controlează banii. Acuzaţiile au fost respinse de către judecători.

tobosar-beyonce.jpg

tobosar beyonce kimberly thompson
Kimberly Thompson a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Beyonce
Foto: Facebook

 

Toboşarul care a lucrat şapte ani cu Beyonce spune că aceatsa s-a folosit de magia neagră și i-a făcut vrăji de natură sexuală. Mai mult, aceasta spune că artista i-ar fi omorât chiar şi pisica. Deocamdată, Beyonce nu a făcut niciun comentariu cu privire la acuzaţiile bizare care i se aduc.

Beyonce este în turneu cu Jay-Z

Beyonce se află în turneu alături de soţul ei, Jay-Z. Cel mai recent concert l-a susţinut în Houston, Texas, oraşul ei natal. Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, deţin împreună o avere fabuloasă, motiv pentru care Forbes i-a desemnat cel mai bogat cuplu din industria de divertisment. Averea combinată a celor doi cântăreţi este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes.

Beyonce şi Jay-Z au concerte până în octombrie

Loading...

Citește și