E oficial! Beyonce și Jay-Z, împreună în turneu mondial

hepta_3458086.jpg

beyonce concert turneu jazy z
Primul concert al cuplului este programat la Cardiff , în 6 iunie
foto: Hepta

Visul a milioane de fani e pe cale să se îndeplinească anul acesta. Cei care își doresc să-i vadă pe Beyonce și Jay-Z pe aceeași scenă trebuie să pună bani deoparte pentru show, pentru că artiștii au confirmat că vor pleca împreună într-un nou turneu mondial.

Primul concert al cuplului este programat la Cardiff , în 6 iunie, iar ultimul va avea loc la Vancouver, în 2 octombrie, scrie BBC.

Beyoncé

Beyoncé
Beyoncé a făcut-o pe fetiţa eui unul dintre cei mai răsfăţai copii din lume
Foto: Guliver splashnews
 
Anunțul a fost făcut printr-un video de promovare a cuplului și a fost postat pe pagina de Instagram a lui Beyonce. Cuplul va fi însoţit de cei trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de opt luni.

"Sunt incredibil de entuziasmaţi. Au muncit mult ca să realizeze acest lucru. Este cea mai bună alegere pentru familia lor", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicaţia People.

Zvonurile despre acest turneu au apărut încă din februarie, când a fost creată o pagină pe site-ul distribuitorului de bilete Ticketmaster, între timp eliminată, pe care scria "bilete Beyoncé & Jay-Z".

Beyonce şi Jay-Z, imperiu de un miliard de euro

beyonce concert turneu jazy zZoom
Forbes i-a desemnat cel mai bogat cuplu din industria de divertisment
foto: Hepta

 

Beyonce şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, deţin împreună o avere fabuloasă, motiv pentru care Forbes i-a desemnat cel mai bogat cuplu din industria de divertisment. Averea combinată a celor doi cântăreţi este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes.

Beyonce și Jay-Z au mai plecat împreună în turneu în 2014, cu „On The Run”

loading...
Loading...

Citește și