Blonda de la Drept e o amintire. Cum arată Reese Witherspoon la 42 de ani

reese-witherspoon-blonda-de-la-drept.jpg

reese witherspoon in 2001 portret
Așa arăta Reese WItherspoon în 2001, când s-a lansat filmul Blonda de la Drept
foto: Getty Images

Mamă, actriță, producătoare și antreprenoare, Reese Witherspoon (42 de ani) are grijă să-și facă timp și pentru ea după o săptămână aglomerată. Duminică, 13 ianuarie, Reese a fost surprinsă la o tură de alergare în Santa Monica, însoțită de cei doi câini ai familiei.

Timpul n-a fost prea blând cu actrița care a devenit celebră cu seria de lungmetraje Blonda de la Drept. De la primul film din serie, lansat în 2001, viața lui Reese Witherspoon s-a schimbat foarte mult. Actrița a divorțat de primul ei soț, Ryan Phillippe, cu care are doi copii, s-a căsătorit cu Jim Toth și a devenit mamă pentru a treia oară.

Protagonista serialului Marile minciuni nevinovate, produs de HBO, a reușit să-și păstreze silueta adolescentină, însă timpul a lăsat urme pe chipul său, iar fără machiaj Reese este greu de recunoscut pe stradă.

reese-witherspoon-alergare.jpg

reease witherspoon la aergat impreuna cu cei doi caini ai ei
Reese Witherspoon, atentă la ținută chiar și la jogging
foto: Profimedia

 

Duminică, Reese a ieșit la o sesiune de jogging împreună cu cei doi câini ai familiei, buldogul francez Pepper și labradorul Hank, iar paparazzii nu au ratat momentul.

reese-witherspoon-caini.jpg

reese witherspoon la alergat cu cainii
Reese Witherspoon a fost însoțită la alergat de cei doi câini ai familiei, un bulldog francez și un labrador
foto: Profimedia

 

Reese s-a echipat adecvat, cu bluză și colanți de la Under Armour, pantofi de sport roșii, șapcă neagră și ochelari de soare cu lentile mov. Cu alte cuvinte, o apariție foarte stilată, care ar fi făcut-o mândră pe avocata pe care Reease a interpetat-o în Blonda de la Drept. În 2020 vom avea șansa s-o revedem pe Reese în Blonda de la Drept 3, programat să aibă premiera chiar de Sfântul Valentin, la 14 februarie.

Loading...

Citește și