Reese Witherspoon din "Blonda de la Drept", divorţ de 110 milioane de dolari

reese.jpg

Reese Witherspoon are mari probleme în cuplu cu soţul ei, Jim Toth
Citeste tot despre: 

Momente grele pentru Reese Witherspoon! Actriţa şi soţul ei, Jim Toth, se află în pragul divorţului din cauza certurilor şi a dependenţei de alcool a blondei, potrivit revistei „Star”.

Căsnicia eroinei din comedia „Blonda de la Drept” părea una dintre cele mai solide de la Hollywood.

Când toată lumea îi credea mai fericiţi ca oricând, revista americană „Star” aruncă bomba: „Reese Witherspoon divorţează!”. Diva blondă, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, agentul de talente Jim Toth, au grave probleme în cuplu. Se pare că certurile tot mai dese din cauza banilor şi beţiilor lui Reese de prin cluburi i-au împins pe cei doi la divorţ. Tensiunile dintre ei sunt insuportabile, iar actriţa încearcă din răsputeri să-şi păstreze căsnicia. Cei doi îşi vor disputa în instanţă averea de 110 milioane $, dar şi custodia fiului lor, Tennessee, în vârstă de aproape 2 ani. Reese mai are doi copii, Ava (15 ani) şi Deacon (10 ani), din mariajul cu Ryan Phillippe (căsătoriţi între anii 1997-2007).

S-a încheiat "războiul" lui Arnold

arnold.jpg

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver (58 de ani) au ajuns la o înţelegere în privinţa divorţului. Actele se vor semna în decembrie. Fosta soţie a cerut separarea în iulie 2011, după ce actorul de 67 de ani a avut o aventură cu menajera Mildred Baena, din care a rezultat un fiu, Joseph, de 16 ani. Ei s-au luptat pentru averea de 400 de milioane de dolari.

Loading...

Citește și