Vrei un orgasm de vis? Ai grijă ce pui în farfurie. Iată alimentele care cresc libidoul

sfaturi_alimentatie_sex.jpg

Nutriționiștii cred că plăcerea sexuală depinde foarte mult de ce mâncăm
Nutriționiștii cred că plăcerea sexuală depinde foarte mult de ce mâncăm
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Nutriționiștii britanici au studiat legătura dintre o dietă sănătoasă și viața sexuală și au descoperit că alimentația este esențială în atingerea culmilor plăcerii sexuale. Nutriționista Lynsey Hope a stabilit meniul performerilor sexuali pentru The Sun și Click! vi-l prezintă pe larg.

Stresul, depresia, oboseala cronică, viciile și insomniile sunt principalii inamici ai pasiunii. Însă o alimentație sănătoasă nu numai că ne ridică nivelul calității vieții, ne întărește imunitatea, dar ne și îmbunătățește performanțele sexuale. Atenție bărbați: s-a demonstrat științific faptul că atunci când săriți peste mese pentru a slăbi, riscați să deveniți impotenți și aveți probleme cu erecția! De aceea postul intermitent nu este recomandat ca regim de slăbit pentru bărbați, chiar dacă dă rezultate senzaționale în rândul reprezentantelor sexului frumos. S-a descoperit că atunci când bărbații sar peste un prânz de două ori pe săptămână scade nivelul testosteronului și apar problemele legate de erecție. Însă iată alimentele care cresc libidoul

Salata

Studiile au arătat că salata crește cantitatea de feromoni din transpirația bărbaților și îi face să devină mai atractivi în rândul femeilor. Pentru femei, salata este o binecuvântare pentru că le reglează metabolismul hormonal. Salata conține: vitamina C, potasiu, acid folic, fibre și calciu.

Migdalele

Migdalele sunt numite ”desertul stării de bine”. Și asta pentru că sunt bogate în magneziu, un nutrient esențial pentru că ajută la relaxare. Nutriționista Louise Westra a explicat că ”femeile care mănâncă zilnic migdale simt o plăcere mai mare în timpul actului sexual și beneficiază de orgasme mai intense”.

Citește:

Ce trebuie să ştie femeile în materie de sex. 8 lucruri importante

4 cauze care scad pofta de sex la bărbați

Ciocolata

Ciocolata neagră ajută la reglarea circulației sanguine și stimulează irigarea și oxigenarea zonelor periferice ale organismului uman. Combate creșterea hormonului stresului numit cortizol și stimulează eliberarea unor chimicale precum feniletilamina și serotonina în organism, susține nutriționista Jeanette Jackson.

 

Pepenele

Pepenele nu numai că răcorește, dar produce energie și vine cu un aport considerabil de vitamina B12. Pentru o noapte de amor cu senzații de neuitat, vitamina B12 este extrem de importantă, au arătat studiile realizate de cercetătorii britanici. Pepenele are inclusiv proprietăți antiinflamatorii și calmante.

Oul

Nutriționiștii recomandă un ou fiert în fiecare zi la ora 15.00 pentru oricine dorește un organism sănătos și o viață sexuală normală. Oul de găină e bogat în colină, o grăsime importantă pentru creier care ajută în resimțirea mai rapidă și mai accentuată a plăcerii în timpul actului sexual.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1