Ce trebuie să ştie femeile în materie de sex. 8 lucruri importante

libidou.jpg

trebuie să ştie femeile în materie de sex lucruri importante
Cu cât faci sex mai des, cu atât vei dori să faci mai mult sex
foto: 123RF

Mai sunt lucruri pe care femeile încă nu le ştiu despre sex şi nu pentru că nu ar fi interesaţe, ci pentru că există o reticenţă în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de ma jos, găsiţi o listă cu lucruri pe care reprezentantele sexului frumos ar trebui să le cunoască despre sex, astfel încât să facă faţă mai uşor problemelor care pot să apară în viaţa intimă.

1. Entuziasmul şi dorinţa de a încerca mereu ceva nou în materie de sex, măcar o singură dată, este unul dintre factorii care fac o femeie să fie sexy.

2. Şansa să ajungeţi la orgasm în acelaşi timp este aproape inexistentă. Aşa că nu mai încerca să te prefaci doar pentru că aşa ai văzut că se face în filme.


3. Vei avea parte de o viaţă sexuală împlinită, dacă vei avea un partener cu un libido similar cu al tău. Nepotrivirea libidourilor reprezintă unul dintre cele mai întâlnite motive care stă la baza neînţelegerilor în cuplu.

4. Cu cât vei putea să ajungi la orgasm în mai multe moduri, cu atât vei avea parte de mai multe orgasme. Asta înseamnă să experimentezi şi alte moduri în care ai putea să atingi climaxul, pentru a descoperi şi alte posibilităţi.

5. Dacă tu nu iniţiezi niciodată sexul, atunci este normal ca partenerul să simtă că faci sex doar ca să-i faci lui pe plac. Pe de altă parte, o femeie care iniţiază sexul se simte mai puternică, iar puterea este un afrodiziac incredibil.


6. Cu cât faci sex mai des, cu atât vei dori să faci mai mult sex. Dacă te opreşti, vei uita cât de bine te simţi atunci când faci sex. Asta nu înseamnă că este rău dacă faci, din când în când, o mică pauză de la sex, dar cu condiţia să nu devină un lucru permanent.


7. Bărbatul nu poate să-ţi citească gândurile, aşa că trebuie să-i spui ceea ce simţi şi ce îţi doreşti de la el tocmai pentru ca el să te poată mulţumi din punct de vedere sexual.

8. Vibratorul este instrumentul care te ajută în cel mai simplu şi eficient mod să obţii stimularea clitoridiană perfectă, adică exact modalitatea prin care ajung la orgasm cele mai multe femei.

  

Loading...
 
 

Citește și

 • vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută

  Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1