Uite ce alimente nu trebuie păstrate în frigider!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Când venim de la cumpărături, avem tendința să golim pungile direct în frigider. Însă nu toate alimentele iubesc temperatura rece din acesta. Din contră, le poate face chiar rău! Depozitarea alimentelor este foarte importantă pentru păstrarea aromei și a texturii. Specialiștii în nutriție spun că, dacă nu este respectată temperatura de păstrare, ne putem îmbolnăvi, conform www.alegesanatos.ro.

  • Bananele nu trebuie puse în frigider, deoarece se vor înnegri, iar procesul de coacere încetinește. Ține-le la temperatura camerei, cu cozile înfășurate în staniol.
  • Cartofii trebuie păstrați într-un loc întunecat și răcoros. Nu trebuie băgați în frigider, întrucât temperaturile scăzute transformă amidonul în zahăr și-și va modifica gustul. Totodată, este afectată și textura.
  • Mierea nu are ce căuta în frigider. Temperatura rece duce la cristalizarea acesteia.
  • Ceapa se păstrează în cămară, în nici un caz în frigider, pentru că va mucegăi. Într-un mediu rece, foile cepei încep să se strice, iar miezul se înmoaie.
  • !Avocado trebuie ținut la temperatura camarei, pentru că altfel nu se va mai coace.
  • Usturoiul va mucegăi dacă îl vei ține în frigider. El trebuie pus într-un loc răcoros și întunecat.
  • Uleiul de măsline se depozitează în cămară. Păstrat la frigider, el va deveni vâscos din cauza temperaturii scăzute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net