Antreu din pâine neagră cu brânză

antreu-din-paine-neagra-cu-branza-reteta.jpg

farfurie paine neagra branza
Antreu din pâine neagră cu brânză

Antreu din pâine neagră cu brânză, o rețetă care se face în doar 15 minute.

Rețetă Antreu din pâine neagră cu brânză

Fie că ai invitați sau vrei o gustare rapidă pentru cei dragi, antreul din pâine neagră cu brânză este o alegere inspirată. 

Ingrediente Antreu din pâine neagră cu brânză

  • 500 g pâine neagră,
  • 100 g şuncă,
  • 100 g telemea,
  • 150 g brânză topită feliată,
  • 150 g brânză de vaci
  • 1 ou fiert tare,
  • 4 linguri unt,
  • 1 linguriţă muştar,
  • 1 praz (partea albă), 
  • 1 linguriţă ketchup,
  • 1 linguriţă boia dulce,
  • sare, piper, oregano, cimbru, castravete, ridiche.

Mod de preparare Antreu din pâine neagră cu brânză

Cureţi pâinea de coajă şi o tai 4 felii groase, ca la blatul de tort. Telemeaua o freci bine cu o lingură de unt, apoi adaugi muştarul și oul tăiat. Condimentezi cu sare şi piper. Cu compoziţia obținută ungi o felie de pâine. Peste cremă aşezi felii de şuncă şi pui deasupra o altă felie de pâine.

Freci brânza topită cu restul de unt, boiaua dulce, ketchupul. Ungi blatul de pâine peste care pui iar felii de şuncă. Brânza de vaci o amesteci cu oregano şi cimbru, adaugi prazul tocat mărunt, sare, piper.

Păstrezi o parte din cremă pentru decorat, iar cu restul ungi felia de pâine. Acoperi cu felii de şuncă şi pui deasupra ultimul strat de pâine. Împachetezi totul cu folie de aluminiu şi dai la rece până a doua zi. Înainte de a o servi, îmbraci totul cu crema de brânză păstrată pentru decorare, ornezi cu ridiche şi castravete.

Loading...