Pisica Lil Bub a murit. Povestea tristă a felinei care a cucerit Internetul

lil-bub.png

pisica lil bub
Pisica Lil Bub a murit în somn, duminică, 1 decembrie
foto: arhivă personală/Instagram

Veste tristă pentru iubitorii de animale! Pisica Lil Bub, vedetă online din 2012, a murit la vârsta de 8 ani. Stăpânul ei a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram al felinei, unde aceasta era urmărită de 2,3 milioane de utilizatori.

Născută în iunie 2011, Lil Bub a murit duminică, 1 decembrie, în somn. Anunţul decesului a fost însoţit de două fotografii.

Bub a devenit cunoscută în 2012, după ce a apărut pe prima pagină a Reddit. Mike Bridavsky, stăpânul ei, a realizat o pagină Tumblr pe care publica imagini cu pisica adoptată în urmă cu opt ani. 

Lil Bub suferea de o boală gravă a oaselor

Animalul suferea de nanism, dar şi de o boală rară a oaselor, şi avea un deget în plus la toate cele patru picioare. 

”Am fost întotdeauna foarte deschis în legătură cu starea de sănătate a lui Bub. Nu e niciun secret faptul că se confrunta cu o infecție foarte agresivă și rezistentă a oaselor. Știam asta, dar nu ne așteptam ca ea să moară atât de repede și fără niciun avertisment. Cred sincer că a ales singură să părăsească acest trup care n-o mai ajuta, astfel încât să nu fim noi nevoiți să luăm această decizie foarte grea”, a scris Mike pe Instgram.

În numele lui Lil Bub au fost scrise cărţi, pisica a apărut în producţii TV şi a ajutat să fie strânşi mai mult de 700.000 de dolari pentru animalele cu nevoi speciale.

Citește și:

Karl Lagerfeld i-a lăsat averea pisicii lui, Choupette

În satul mâţelor, omul e doar musafir

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1