Simona Halep a rămas iar fără antrenor. Va începe o colaborare cu Andrei Pavel?

Ultima actualizare:

    Simona Halep si Andrei Pavel au colaborat un anFOTO: EPA
Simona Halep si Andrei Pavel au colaborat un anFOTO: EPA

Doar o săptămână a durat colaborarea Simonei Halep cu noul antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput! Chiar dacă antrenamentele făcute împreună la Doha au făcut ca ea să ajungă în finală, ieri românca a anunțat despărțirea de tehnician. Locul lăsat liber ar putea fi umplut de un antrenor cu care a mai colaborat: Andrei Pavel.

Decizia Simonei Halep nu a luat prin surprindere pe nimeni dintre cei care o cunosc pe jucătoarea noastră. Așa cum a spus ea în interviul acordat celor de la WTA Insider, cei care au și publicat primii informația, ”am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi”. Și nu a exagerat deloc, pentru că s-a văzut și din transmisiunile televizate că belgianul, deși se afla în loja ei, nu avea reacțiile pe care le-ar fi așteptat românca. Mai mult decât atât, acest anunț a făcut lumină și asupra deciziei Simonei de a nu apela la coaching în timpul meciurilor de la Doha. Iar în finala pierdută cu Mertens chiar ar fi avut nevoie. Evident, decizia a fost luată sâmbătă, pentru că ea a zburat la Dubai ieri doar cu echipa de români, formată din Andrei Cristofor, Vasile Antonescu și Theo Cercel. Cel puțin la turneul la care va juca săptămâna asta acesta va fi staff-ul ei și, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile Simonei, așa va rămâne pentru o perioadă. ”Pot spune că nu sunt acum în căutarea unui antrenor. Am echipa mea, am sparring partner-ul meu. Mă simt bine așa. Știu ce am spus atunci când a început anul, apoi am simțit că am nevoie de un antrenor. Acum, simt că am nevoie de libertate, doar să joc și să pun în practică ceea ce am învățat de-a lungul anilor de la Darren Cahill. Mă simt mult mai relaxată și liniștită, iar prioritățile s-au schimbat puțin. Sunt mult mai responsabilă și încerc să-mi rezolv singură problemele de pe teren și din afara lui. Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. Sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren”, a mai spus Simona Halep.

Totuși, această singurătate ar putea dura fix o săptămână, pentru că la revenirea la București, o va aștepta unul dintre oamenii care i-au fost mereu alături și care a și colaborat foarte bine cu Darren Cahill, Andrei Pavel. Colegi de complex – amândoi stau în același bloc – ei au mai lucrat împreună în perioada septembrie 2017 – august 2018. Nimeni nu a uitat că el s-a aflat alături de Simona în octombrie 2017, la Beijing, acolo unde românca a devenit pentru prima dată lider mondial. Cum ”Cneazul” este liber de contract după ce sâmbătă Marius Copil a anunțat că drumurile li se despart – potrivirea este perfectă, trebuie să recunoaștem – nimic nu îl mai împiedică să fie antrenorul fostului lider mondial. Mai ales că, repetăm, are o relație foarte bună și cu ”tehnicianul din umbră”, Darren Cahill.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net