Contul de Instagram al Simonei Halep ar fi fost spart de hackeri

simona_halep_instagram.jpg

simona halep
Simona Halep, fericită profesional şi sentimental
Foto: arhivă personală

Proaspăta câştigătoare a trofeului de la Wimbledon a fost ţinta unor hackeri, care au cerut în numele ei bani. Contul de Instagram al Simonei Halep ar fi fost spart, marţi. În numele celei mai în vogă jucătoare de tenis a fost solicitată suma de 500 de dolari, cu promisiunea retrurnării de trei ori mai mult.

 

Hackeri au intrat pe contul de Instagram al Simonei Halep, urmărit de 1,3 milioane de oameni, pentru a lăsa un mesaj surprinzător.  

"Hei, mă poate ajuta cineva, vă rog! Sunt blocată în Elveţia şi contul meu bancar nu funcţionează aici. Pentru 500 de dolari înapoiez 1.500 de dolari până în week-end. Am un cont de Zelle. Venmo nu funcţionează aici dintr-un motiv oarecare. Vă rog nu mai întrebaţi dacă pot primi pe Venmo... E atât de stânjenitor", ar fi fost mesajul apărut pe contrul campioanei de la Wimbledon.

mesaj.jpg

simona halep instagram
Acesta este mesajul care a circulat pe Instagramul jucătoarei de tenis
Foto: Instagram

La ora transmiterii acestei ştiri, contul Simonei Halep de pe Instagram, urmărit de un milion de utilizatori, este funcţional, iar mesajul a fost şters.

Simona Halep, sărut pasional cu iubitul pe plajă la Mamaia

Imediat după victoria de la Wimbledon, Simona Halep a mai bifat un succes. De data aceasta unul în plan sentimental. Întoarsă în ţară, tenismena  a fost surprinsă recent pe Litoral în timp ce se săruta pasional cu noul ei partener, omul de afaceri Toni Iuruc, cei doi dând frâu liber sentimentelor la malul mării.

simona-halep-iubit.jpg

simona halep se saruta cu noul iubit
Simona Halep și noul iubit se sărută pasional în văzul tuturor pe plajă
foto: Mihai Ionescu/Click!

Deși „meciurile” lui conjugale nu au fost tocmai cu final fericit, nici Simona și nici familia acesteia nu par să țină cont de trecutul amoros al iubitului campioanei noastre.

Iuruc ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni, fiind în prezent un bărbat lipsit de orice angajamente.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1