Iubitul Simonei Halep a fost primit cu brațele deschise de familia campioanei

simona-halep-iubit-sezlong.jpg

simona halep si iubitul pe sezlong
Simona Halep si Toni Iuruc au împărțit același șezlong
foto: Mihai Ionescu/Click!

După numeroasele sale victorii din tenis, Simona Halep (27) reușește să iasă învingătoare și la capitolul „iubire”, chiar dacă tenismena muncește din greu pentru titlurile sale, fiind ocupată cu antrenamentele pentru viitoarele meciuri pe care își propune să le adauge pe lista reușitelor sale din carieră.

Aceasta a fost surprinsă recent pe Litoral în timp ce se săruta pasional cu noul ei partener, omul de afaceri Toni Iuruc, cei doi dând frâu liber sentimentelor la malul mării. Deși „meciurile” lui conjugale nu au fost tocmai cu final fericit, nici Simona și nici familia acesteia nu par să țină cont de trecutul amoros al iubitului campioanei noastre.

Iuruc ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni, fiind în prezent un bărbat lipsit de orice angajamente, care pare că s-a aruncat deja într-o relație pasională cu Simona. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână, în vârstă de 40 de ani, s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani.

67375441_625185601323992_8893670770752880640_n.jpg

Cei doi îndrăgostiți au profitat din plin de toate atracțiile de pe litoralul românesc
Foto: Click!

Iubitul Simonei Halep a trecut prin două divorțuri

Potrivit Cancan, s-a speculat faptul că rudele și apropiații acestuia nu au fost niciodată de acord cu acea relație, iar că aceste presiuni, care au culminat și cu o infidelitate din partea soției lui, au dus în cele din urmă la divorț, după doar 10 luni de mariaj. Conform aceleiași surse, lucrurile s-ar fi complicat pentru Toni, fosta lui soție fiind și însărcinată în câteva luni.

simona-halep-iubit.jpg

simona halep se saruta cu noul iubit
Simona Halep și noul iubit se sărută pasional în văzul tuturor pe plajă
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

Această relație nu este însă singura din viața lui Iuruc care a culminat cu divorț. Iubitul Simonei a mai fost însurat cu Alina, un fotomodel cunoscut, cu multe contracte la activ. Tânăra provine dintr-o familie bogată și obișnuită însă cu un stil de viață cu care omul de afaceri de origine aromână nu ar fi putut ține pasul. Acesta pare să fi fost și motivul pentru care Toni și Alina au decis să și depună actele de divorț.

simona-halep-iubit-toni-iuruc1.jpg

simona halep si iubitul toni iuruc pe plaja
Simona Halep, în tandrețuri cu noul iubit pe plajă la Mamaia
foto: Mihai Ionescu/Click!

Familia Simonei l-a primit pe Toni Iuruc cu brațele deschise

Problemele anterioare în iubire ale afaceristului nu par însă să îi umbrească acestuia șarmul, nici SImona, nici familia acesteia neconsiderând că divorțurile lui ar reprezenta o problemă în viața de cuplu dintre el și campioană. Bărbatul a însoțit-o pe Simona Halep la Wimbledon și a fost primit în familia acesteia cu brațele deschise. Drept dovadă, în weekend, el și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al Simonei, plus copiii lor.

În vârstă de 40 de ani, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă și cu mai multe firme deschise în România. În 2002, Iuruc a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. 

 

 

 

Loading...

Citește și