Gestul emoţionant făcut de Lorena Balaci pentru tatăl ei

Ultima actualizare:
Lorena Balaci şi-a tatuat un mesaj emoţionant
Lorena Balaci şi-a tatuat un mesaj emoţionant

Lorena Balaci nu-şi poate stăpâni lacrimile de când părintele ei a plecat dintre noi. La două săptămâni de la dispariţia fulgerătoare a fostului fostalist Ilie Balaci, fiica lui cea mare a simţit să-şi facă un tatuaj cu un mesaj emoţionant în memoria gloriei Universităţii Craiova. Lorena şi Ilie Balaci au avut o relaţie extrem de apropiată, de aceea fata lui cea mare a vrut să-i poarte amintirea şi printr-un desen pe piele.

Ilie Balaci a murit în urmă cu două săptămâni din cauza unui atac cerebral, iar familia este în continuare devastată de durere. Avea doar 62 de ani. Şocul a fost extrem de puternic pentru familia lui. Soţia şi cele două fiice îl plâng continuu şi au ţinut mult ca la funeralii toţi care l-au iubit să-i poată aprindă o lumânare, siciriul cu trupul neînsufleţit fiind depus pe terenul "Ion Oblemenco" din Craiova, und eoamenii au stat la coadă pentru a-şi lua rămas bun. 

Deşi de atunci a trecut ceva timp, rana este încă deschisă, iar gestul Lorenei Balaci făcut recent în memoria tatălui ei arată că fiica cea mare a fostului fotbalist suferă teribil.


    Lorena Balaci şi-a tatuat un mesaj emoţionantFoto: arhivă personală
Lorena Balaci şi-a tatuat un mesaj emoţionantFoto: arhivă personală

Ea a împărtăşit cu prietenii ei de pe reţelele de socializare noul tatuaj pe care şi l-a făcut pe braţ. "Te port în sânge, te port în suflet, te port pe piele! Te iubesc la infinit, tati!”, a scris Lorena la descrierea imaginii din salaonul de tatuaje. Ea şi-a bătut pe antebraţ mesajul «Tati... De la 8 la infinit” cu referire la numărul de pe trocul al ”Minunii Blonde”, dar şi al zilei de naştere (n.r. 8 septembrie).

Tatuajul lui Alex Miriţă
Tatuajul lui Alex Miriţă

Fotbalistul Alex Mitriţă şi-a tatuat ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ilie Balaci

Lorena Balaci nu este singura care a simţit nevoia unui tatuaj. Alexandru Mitriță (23 de ani) s-a ținut de cuvânt și chiar și-a ”înrămat” sfatul primit de la Ilie Balaci, doar că a făcut gestuş cu doar două zile înainte ca ”Minunea Blondă” să se stingă.

Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuaj
Mesajul pe care Lorena l-a transformat în tatuaj

Vedeta celor de la U Craiova a preferat să aibă mereu cu el acele cuvinte pe care nu le va uita niciodată, astfel că și-a tatuat pe gât un citat, mesajul fiind postat la puține ore după înmormântare.

”Distreză-te pe teren!”, este mesajul pe care Mitriță și l-a imprimat pe gât, completat evident de semnătura fostului fotbalist de legendă al României.

Filmul morţii lui Ilie Balaci

Problemele de sănătate ale lui Ilie Balaci au început în dimineaţa zilei de 21 octombrie, la câteva ore după ce a ieşit cu câţiva prieteni în club. Surse apropiate familiei au declarat imediat ce s-a trezit fostul fotbalist ar fi sunat-o pe Luminiţa Cioroianu, medic ORL-ist şi prieten de familie, căreia i-a spus că se simte foarte rău şi are dureri puternice în gât. În timp ce vorbea cu medicul la telefon, vocea lui Ilie Balaci a început să se schimbe, iar Luminiţa Cioroianu şi-a dat seama că este ceva grav. Medicul a pornit spre casa lui Ilie Balaci, sunându-i şi pe alţi doi medici, care locuiau în apropiere.

Ilie Balaci purta numărul 8 pe tricou
Ilie Balaci purta numărul 8 pe tricou

Între timp şi mama lui Ilie Balaci a sunat la 112. La sosirea Ambulanţei, cei doi medici trimişi de Luminiţa Cioroianu îi acordau lui Ilie Balaci primul ajutor. Ulterior, medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului, au efectuat manevre de resuscitare, timp de o oră şi jumătate.

Eforturile au fost, însă, zadarnice, iar Balaci a fost declarat mort. Potrivit unor surse medicii nu l-au putut intuba pe Ilie Balaci din cauza inflamaţiei puternice a gâtului. 

Citeşte şi:

Ilie Balaci a murit. Pe cine a sunat cu câteva ore înainte să moară 

Ipoteză şocantă în cazul lui Ilie Balaci. Fostul fotbalist ar fi murit sufocat

Ce avere a lăsat în urmă Ilie Balaci. ”Am fost destul de deștept să nu trăiesc din pensie”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net