FOTO EXCLUSIV Ce deprimate sunt fiica şi soţia lui Copos!

CLIIMA20140305_0123_1.jpg

Cristina Copos, împreună cu fiica ei, Alexandra. Ambele sunt triste şi încercănate (Fotografii:CAPS)

În familia rapidistului Copos e supărare mare. Soţia Cristiana (54 de ani) şi fiica Alexandra (29 de ani) au fost surprinse ieri de fotoreporterii Click! pe Şoseaua Nordului din Capitală.

Cele două sunt foarte afectate că George Copos (60 de ani) va sta aproape patru ani după gratii. Triste şi îngândurate. Aşa au ieşit ieri din casă Cristiana şi Alexandra Copos.

Decizia magistraţilor le-a schimbat viaţa definitiv şi gândul că George Copos e după gratii le-a şters orice urmă de zâmbet de pe feţe. Ele au plecat cu maşini diferite şi s-au întâlnit în faţa unui imobil de pe Şoseaua Nordului.

Cele două au scos câteva pungi din portbagajul maşinii, după care s-au despărţit

Au scos câteva plase de cumpărături din portbagajul maşinii şi au intrat în imobil. Cu chipurile posomorâte, nemachiate şi cu cercăne adânci, cele două au stat tot timpul cu capul plecat şi nu şi-au vorbit mai deloc. Au zăbovit acolo preţ de jumătate de oră, după care şi-au continuat drumul în direcţii diferite. Alexandra s-a oprit la birou, iar mama ei la cofetăria pe care o deţine. Zilele acestea îşi vor face curaj să-l viziteze pe Copos la Rahova, acolo unde e încarcerat de două zile.

EXCLUSIV Şi amantele plâng după boşii din fotbal ajunşi după gratii

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1