EXCLUSIV Şi amantele plâng după boşii din fotbal ajunşi după gratii

Ultima actualizare:

    Amanta lui  Giovani Becali (Fotografii: Click)
Amanta lui Giovani Becali (Fotografii: Click)

Condamnarea celor opt oameni de fotbal în „Dosarul Transferurilor” a afectat mai multă lume decât pe membrii familiilor. Pe trei dintre ei - Cristi Borcea, Giovani Becali şi George Copos - îi plâng de la distanţă şi amantele şi copiii pe care îi au cu acestea.

Giovani a cerut pensie mai mică pentru băieţel

Giovani Becali era cunoscut, până acum câţiva ani, drept un familist convins, cu o soţie frumoasă şi trei fete la care ţinea ca la ochii din cap. Numai că aparenţele erau înşelătoare. În 2006, fosta lui amantă, Aida Giurumescu, l-a dat în judecată pe fostul impresar, cu care avusese o relaţie de mai mulţi ani şi din care a rezultat un băieţel, acum în vârstă de 11 ani.

Giovani Becali

simeon stalpnicul png

Aida Giurumescu l-a dat în judecată pe Giovani Becali pentru a-şi recunoaşte băiatul

Procesul de paternitate a fost început în Austria, ţară unde ea locuieşte de mulţi ani. Instanţa i-a dat câştig de cauză şi le-a cerut omologilor de la Bucureşti să-l oblige pe Becali să efectueze testul ADN şi a stabilit că Giovani trebuie să-i plătească lui Bernhard 85.000 € pensie alimentară retroactivă.

Aida Giurumescu deţine în acest sens un titlu executoriu european, dar, pentru că instanţa din România vrea recunoaşterea oficială a hotărârilor definitive şi irevocabile, ca să-şi recupereze banii, ea a deschis un nou proces în ţară, care se află pe rol la Judecătoria Sectorului 4. În luna ianuarie, în aşteptarea verdictului în Dosarul Transferurilor, Giovani a făcut ultima mişcare juridică, depunând o cerere de micşorare a pensiei.

Cristi Borcea, cinci copii cu trei femei

Cristi Borcea, acest Don Juan modern al fotbalului românesc, are cele mai multe bătăi de cap din închisoare. El a lăsat afară o soţie, Alina, cu care are un băieţel, pe George Alexandru (2 ani), o fostă nevastă, Mihaela, cu care are trei copii - Patrick, în vârstă 16 ani, şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vârstă de 11 ani - dar şi o amantă, Simona Dana Voiculescu.

Cristi Borcea

simeon stalpnicul png

Cu aceasta, fostul dinamovist are o fetiţă în vârstă de 7 ani, Carolyn Christine. Dacă Borcea a rămas în relaţii foarte bune cu Mihaela şi cu copiii lor - mergeau în vacanţe împreună, le asigura pensia alimentară, le plătea şcoala - nu acelaşi lucru se poate spune despre copilul avut cu amanta.

Până acum doi ani, conform surselor Click!, Cristi Borcea îşi vedea periodic fata şi îi plătea o pensie alimentară. Numai că, din 2012, el a rupt orice legătură cu Carolyn şi cu mama ei, iar aceasta, avocată de profesie, l-a dat în judecată în urmă cu două săptămâni pentru paternitate. Nu este exclus ca acest proces să-şi continue cursul, iar Borcea să fie scos periodic din închisoare pentru a apărea la termene.

Copos nu şi-a recunoscut nici acum fetiţa

Amanta lui George Copos

Nici George Copos nu a fost „uşă de biserică". El s-a amorezat iremediabil, în 2006, de Elena Stoica (34 de ani) o fostă secretară, care a fost promovată apoi pe postul de marketing manager la Hotelul Crowne Plaza, aflat în proprietatea omului de afaceri.

George Copos

simeon stalpnicul png

Elena Stoica şi George Copos s-au iubit pe când ea era secretara lui. Acum va creşte singură fetiţa milionarului

simeon stalpnicul png

Se pare că relaţia dintre George Copos (58 de ani) şi tânăra lui angajată s-a înfiripat prin 2006, iar în luna februarie a anului 2011, Elena i-a dăruit o fetiţă, pe care Copos n-a recunoscut-o însă în acte, dar de întreţinerea căreia se ocupa îndeaproape. Totuşi, în timp ce amanta lui se afla la maternitate, Copos a fost surprins de presă în timp ce cumpăra o pereche de cercei din aur cu briliante, pentru fetiţe, semn că venirea pe lume a micuţei nu i-a fost chiar indiferentă. Trei luni mai târziu, însă, Copos nu a fost prezent la botezul fiicei lui, ca să nu bată la ochi.

Opt dintre cei mai cunoscuţi oameni din fotbalul românesc au fost trimişi marţi, după gratii, la capătul unui proces care a durat 6 ani şi care a avut 67 de termene!

Găsiţi vinovaţi de înşelăciune, evaziune fiscală sau spălare de bani, inculpaţii au fost condamnaţi, fără excepţie, la închisoare cu executare. Judecătorii i-au condamnat pe George Copos (61 de ani) la 3 ani şi 8 luni, Mihai Stoica (49 de ani) la 3 ani şi 6 luni, Cristi Borcea (44 de ani) la 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali (61 de ani) la 6 ani şi 4 luni, Victor Becali (53 de ani) la 4 ani şi 8 luni, Jean Pădureanu (78 de ani) la 3 ani şi 4 luni, Gică Popescu (47 de ani) la 3 ani, o lună şi 10 zile, Gigi Neţoiu (55 de ani) la 3 ani şi 4 luni. Cei opt impresari şi patroni de echipe de fotbal au delapidat circa 10 milioane de euro, motiv pentru care judecătorii au stabilit blocarea conturilor şi sechestru asigurator pe bunuri până la recuperarea sumei.

EXCLUSIV Borcea a semnat la notar că-și întreţine copilul secret?

EXCLUSIV Borcea şi-a ţinut amanta gravidă la Monte Carlo

Ce spune soacra lui Cristi Borcea despre zvonul că acesta are o fată nelegitimă

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Borcea, după condamnare

FOTO Cristi Borcea, vizitat la închisoare de Alina! Soţia fostului acţionar dinamovist, elegantă la puşcărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net