Un accident de mașină l-a scos din baschet, dar l-a transformat într-o forță a pokerului

kalidou_sow_pokerstars.jpg

Kalidou Sow, după un mare succes la masa de poker
Kalidou Sow, după un mare succes la masa de poker
FOTO: Neil Stoddart/ PokerStars
Citeste tot despre: 

Jucătorul de poker francez Kalidou Sow a intrat în echipa amabasadorilor PokerStars, continuându-şi astfel aventura în lumea pokerului după ce a reuşit să câştige anul trecut Main Even-ul EPT-ului de la Praga şi turneul PokerStars de la Londra. Povestea lui de viață este fascinantă.

“Îmi trăiesc visul! Spiritul meu extrem de competitiv mi-a adus noi oportunităţi. 2018 a fost un an extraordinar pentru mine şi am credinţa că şi 2019 va fi la fel”, a declarat Kalidou Sow, în noua sa calitate de ambasador PokerStars, cel mai mare brand de poker din lume. Sow va reprezenta Pokerstars la evenimentele de poker online şi live, inclusiv o serie viitoare de evenimente live sponsorizate de PokerStars în Franța, unde se va așeza la masă alături de fani și jucători.

În cadrul turneului de anul trecut de la Londra, Sow a primit un Card Platinum în valoare de 30.000 de dolari, care i-a oferit intrarea gratuită la PokerStars Players No Limit Hold'em Championship (PSPC), turneu care a avut loc în Bahamas la începutul acestui an. Cu această ocazie, povestea sa de viaţă a fost surprisă într-un scurt video biografic.

Evoluţia sa în cadrul turneelor i-a adus şi mai mulţi fani în comunitatea sa, aceştia descoperind că Sow este o persoană ambiţioasă şi cu un spirit antreprenorial de invidiat. Înainte de poker, prima sa dragoste a fost baschetul, însă visul său de a deveni sportiv profesionist a fost curmat de un grav accident de mașină. Nu s-a lăsat descurajat şi a pornit o afacere de închirieri auto de lux, apoi a intrat într-un business în domeniul energiei regenerabile. În acest timp Sow și-a găsit al doilea hobby, pe care la transformat cu succes într-o carieră, făcându-se remarcat în lumea pokerului atât în Franța, cât şi în lumea întreagă.

Kalidou Sow va reprezenta PokerStars alături de jucători legendari precum Daniel Negreanu și colegul său, Ramon Colillas, campionul PSPC 2019, care a transformat o intrare gratuită într-un premiu fabulos în valoare de 5,1 milioane de dolari.

kalidou_sow.jpg

Kalidou Sow e ambasador PokerStars
Kalidou Sow e ambasador PokerStars

Daniel Negreanu: ”Mă bucur să-l am alături de mine pe Kalidou”

"Mă bucur să îl ştiu pe Kalidou alături de mine, în echipa de amabasadori PokerStars! Povestea lui de viaţă este impresionantă, un exemplu pentru noi toţi,” a declarat Daniel Negreanu. "Kalidou însumează calităţile jocului de poker, începând cu felul său de a fi, extrem de prietenos, abordabil, continuând cu interacţiunea pe care o are la masa de poker cu adversarii, una extrem de relaxată, pe care nu o întâlneşti în fiecare zi. Suntem încântați să îi fim alături şi în această nouă calătorie în lumea pokerului profesionist, în noua sa calitate de ambasador PokerStars,” a declarat Eric Hollreiser, Directorul de Marketing PokerStars .

Sow va reprezenta Franţa în cadrul viitoarelor evenimente PokerStars live, inclusiv EPT Monte Carlo și EPT Barcelona. De asemenea, vor exista numeroase ocazii de a-l surprinde jucând, online pe PokerStars.uk sub ID-ul KalidouSow, iar pe PokerStars.fr sub numele Kalsow1.

 

Loading...

Citește și

  • Fostul atacant al lui Internazionale Milano, Christian Vieri, a afirmat joi că intenţionează să-şi încheie cariera pentru că şi-a pierdut pasiunea pentru fotbal, potrivit Gazzetta dello Sport.

  • Ramon Colillas a fost prezent la EPT Soci in calitate de Ambasador PokerStars și jucător

    La doar 31 de ani, spaniolul Ramon Colillas este cel mai nou membru al clubului milionarilor din pokerul mondial. În luna ianuarie, la turneul PokerStars Players No-Limit Hold’em Championship (PSPC) din Bahamas, el a reușit să câștige nu mai puțin de 5,1 milioane de dolari. O performanță cu atât mai mare cu cât a intrat în competiție fără să plătească, doar pe baza unei promoții globale PokerStars în care 320 de jucători au intrat în posesia unor Carduri Platinum, fiecare în valoare de 30.000 de dolari. Click! a stat de vorbă la turneul EPT de la Soci (Rusia) cu Colillas, care este fost fotbalist și își amintește cu plăcere de doi fotbaliști români ai ”Generației de Aur”: Gică Hagi și Gică Popescu.