Simona Halep, lăudată de Serena Williams după meciul de la Cincinnati

Ultima actualizare:

    Simona Halep ar putea face rocada în clasament cu Serena Williamsfoto: Twitter/WTA
Simona Halep ar putea face rocada în clasament cu Serena Williamsfoto: Twitter/WTA

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă duminică (23 august) în meciul de la Cincinnati. Românca noastră a pierdut în fața Serenei Williams, locul 1 WTA, care a obținut un scor de 6-3,7-6 (5) în finala turneului de categorie Premier 5. Cu toate acestea, americanca a fost impresionată de jocul Simonei, care, în ciuda durerilor musculare de la piciorul stâng, s-a ținut bine pe poziție.

Deși nu a reușit să o înfrângă pe Serena Williams, Simona Halep a început în forță meciul de la Cincinnati, luând un avantaj de 3-1 în primul set. Din păcate, până la sfârșitul jocului, tenismena nu i-a făcut față americancei, care a câștigat cu 6-3. După un meci care a durat o oră și 39 de minute, Williams a fost profund impresionată de Halep.

„Îi mulțumesc Simonei Halep că a jucat un tenis atât de frumos. Este o femeie atât de puternică. A fost o onoare să joc împotriva ei. Mulțumesc și echipei mele, sponsorilor și fanilor. Acești fani mă fac să îmi doresc să joc mereu aici”, a declarat americanca, citată de realitatea.net.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open

După ce a disputat finala turneului de la Cincinatti, pierdută în fața Serenei Williams, Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Sportiva a acuzat dureri grave în zona coapsei și, pentru a evita agravarea problemelor medicale, s-a simțit nevoită să spună „pas” turneului din New Haven.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la New Haven. Iubesc turneul şi am amintiri plăcute aici, reuşind să câştig titlul în trecut. Am avut câteva săptămâni dificile care m-au lăsat cu dureri la piciorul stâng şi, din nefericire, nu pot să mă forţez să joc atât de aproape de US Open", a declarat Halep, citată de Mediafax.

Românca noastră a revenit pe locul 2 mondial

În ciuda înfrângerii suferite duminică (23 august) în fața americancei Serena Williams, Simona Halep o va înlocui pe rusoaica Maria Șarapova pe poziție și va ocupa locul 2 WTA. La numai 23 de ani, românca a câștigat deja 11 turnee: la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net