Monica, Cernat te înşală de doi ani!

Citeste tot despre: 

Noi detalii incitante ies la iveală în povestea triunghiului amoros Monica Iagăr-Cosmin Cernat-Mădălina Moroşanu. Se pare că Cernat a pus ochii pe frumoasa blondă încă de acum doi ani.

Aventurier din fire, "craiului" Cosmin Cernat i s-a cam înfundat de data aceasta. Dacă Monica Iagăr, partenera sa din ultimii nouă ani, i-a trecut cu vederea câteva aventuri sporadice, iată că, în ceea ce o priveşte pe Mădălina Moroşanu, gluma se îngroaşă.

Se pare că relaţia lor clandestină nu este nici pe departe un simplu flirt trecător, povestea începând încă din anul 2007. Dacă, iniţial, blonda nu s-a arătat prea încântată de calităţile fizice ale lui Cernat, care o curta asiduu, iată că, în cele din urmă, s-a lăsat dusă de val.

Mai citeşte:

Nevasta i-a scos hainele la uşă lui Cosmin Cernat!
Cernat, te-a dat nevasta afară din casă?

Mădălina Moroşanu a acceptat această idilă, deşi ştia că Cernat nu este un bărbat disponibil.  Prezentatoarea ştirilor sportive de la Kanal D a fost dată de gol de Mara Bănică, fosta producătoare a matinalului de la acest post de televiziune.

"Am promovat-o pe Mădălina, la matinal. Era căsătorită cu Puiu Moroşanu şi i-a făcut ochi dulci şi unui turc de la Kanal D. În primăvara lui 2007, nu-l plăcea pe Cernat, zicea despre el că umblă îmbrăcat în costume lălâi. Câteva luni mai târziu, în vară, am dat peste ei sărutându-se, pe un hol, unde era un loc special pentru fumat. Oricum, sunt multe persoane de la Kanal D care cunosc povestea dintre cei doi"
, a declarat Mara Bănică, la emisiunea "Acces direct" (Antena 1).

Contactat telefonic, Cosmin Cernat şi-a păstrat atitudinea rezervată şi a refuzat să ofere detalii despre această situaţie neplăcută, din viaţa personală.

 "Nu mai vreau să vorbesc nimic despre viaţa mea personală. Cât despre custodia celor două fiice, momentan nu ştiu nimic, mă voi consulta cu avocatul, să vedem ce facem".

Ilinca Vandici: «Nu am avut o relaţie cu Cernat»

Ilinca Vandici neagă vehement că ar fi avut o relaţie amoroasă cu vedeta Kanal D, Cosmin Cernat. "Nu am avut nici o legătură cu el. Am fost doar colegi şi nimic mai mult. Ne salutam când ne vedeam şi cam atât. Nici măcar la o cafea nu am ieşit cu el, dar să mai avem şi o relaţie", a declarat Ilinca, pentru Click!

Mai mult, Ilinca şi Cernat abia dacă dădeau nas în nas de două ori pe lună, el fiind angajat la Kanal D, iar ea la casa de producţie a televiziunii turce, cele două având sedii diferite.

Dat afară din casă de iubită!

Click! a dezvăluit, în exclusivitate, în ediţia de luni, povestea de dragoste dintre Cosmin Cernat şi colega sa, Mădălina Moroşanu. La aflarea veştii că este înşelată, Monica Iagăr, partenera prezentatorului tv, i-a făcut bagajele şi, furioasă, l-a dat afară din casă.

Aceasta nu este prima dată când Cernat calcă strâmb. Vara trecută au ieşit la iveală aventurile vedetei Kanal D cu directorul de programe Irina Radu, dar şi cu o anonimă pe nume Silvia, iubita unui influent afacerist.

Cosmin și Monica au împreună două fete. Iată-i aici alături de Ayana Maria


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1