Cernat, te-a dat nevasta afară din casă?

Ultima actualizare:

    Cosmin Cernat şi Monica Iagăr
Cosmin Cernat şi Monica Iagăr

Şoc în lumea mondenă! Cosmin Cernat este bănuit de iubita lui, Monica Iagăr, că trăieşte o aventură cu o colegă de serviciu, de la Kanal D. Surse apropiate celor doi ne-au declarat că, sâmbătă seara, Monica i-a pus, partenerului de viaţă acuzat de infidelitate, bagajele la uşă. Motivul discordiei este nimeni alta decât prezentatoarea Mădălina Moroşanu.

Surse din anturajul Monicăi Iagăr, printre altele dublă campioană europeană în 1998 la săritura în înălţime, susţin că aceasta a fost tentată să ia decizia despărţirii de Cernat în momentul în care bănuielile sale legate de existenţa unei relaţii extraconjugale a acestuia cu Mădălina Moroşanu, o femeie divorţată, s-au adeverit.

Monica a intuit de ceva vreme că în viaţa lui Cosmin a apărut o altă femeie, şuşotelile jurnaliştilor din Kanal D pe această temă i-au alimentat bănuielile, dar, ca orice mamă care are doi copii mici, a sperat că lucrurile vor intra în normal.

Pe de altă parte, Cernat a negat mereu vreo poveste de amor extraconjugal, însă mulţi dintre colegii lui de la televiziune au observat că adesea el era luat, dimineaţa, de maşina de serviciu, din cartierul Militari, acolo unde locuieşte blonda Mădălina Moroşanu.

Apropiaţii cuplului şi, mai ales, cei ai fostei campioane Monica Iagăr spun că aceasta a trecut adesea, cu înţelepciune, peste micile "derapaje" de acest gen din viaţa tatălui celor două fetiţe ale lor, Ayana Maria şi Maya.

Astfel, dacă Mădălinei Moroşanu nu-i poate pretinde scrupule faţă de ideea că poate distruge bucuria acestor copile care îşi adoră tatăl şi-l vor mereu lângă ele, Monica Iagăr este însă convinsă că Cernat îşi va reveni şi va face diferenţa între o aventură şi familie.

Conform apropiaţilor cuplului, Monica ar fi cerut deja un ordin de evacuare a lui Cosmin din vila în care locuiau, precum şi custodia copiilor.

Contactată pe marginea acestui subiect delicat în care sunt implicate două dintre vedetele postului turcesc, Maria Popescu, PR la Kanal D, a răspuns întâi că "Nu comentăm nimic", apoi a precizat că "Viaţa personală a vedetelor trebuie să rămână strict privată şi nu cred că e ceva de comentat".

Citeşte şi:

Cosmin Cernat prezintă emisiunea cu fiica sa

Cosmin Cernat, şef la Sport, la Kanal D

Cosmin Cernat are 34 de ani, este absolvent al Academiei de Educaţie Fizică şi Sport, iar în presa sportivă a intrat în 1994. A avut şansa de a prezenta trei ediţii ale Jocurilor Olimpice.

La Kanal D este şeful Departamentului Sport şi a plecat din TVR în 2007, atunci când a primit propunerea turcilor de la Dogan.

Dublă campioană europeană la săritura în înălţime

Originară din Sighetu Marmaţiei, Monica Iagăr a devenit cunoscută publicului larg prin competiţiile sportive la care a luat parte, fiind unul din pilonii de bază ai lotului României la atletism. Multiplă campioană la săritura în înălţime, Monica se poate lăuda cu o performanţă de 2,02 metri.

Şi-a făcut debutul în atletism în 1995, iar trei ani mai târziu s-a impus la Campionatele Europene de sală şi în aer liber. A câştigat Universiada din 1999, iar la Olimpiada de la Atena a terminat pe locul 8.

simeon stalpnicul png

Mădălina este divorţată şi are un copil

Mădălina Moroşanu (29 de ani), colega lui Cosmin Cernat la Departamentul Sport al Kanal D, este divorţată de fiul celebrului om de televiziune Dumitru Moroşanu, considerat unul dintre cei mai buni producători tv şi cel care a participat la toate ediţiile "Cerbului de Aur".

Ea are din căsătoria recent încheiată un băieţel de vârstă preşcolară. Mădălina a fost la un moment dat producător al emisiunii "Lazarus Show" şi a prezentat, prin 2007, matinalul de la Kanal D.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net