Șocant! S-a întins pe stradă ca să îl calce mașinile

batran-pe-asfalt.jpg

Bătrân întins pe jos
Bărbatul își aștepta moartea
foto: Vremea Nouă

Scenă cutremurătoare, sâmbătă, pe un drum din Vaslui. Un bătrân a decis că nu mai are pentru ce să trăiască și a decis să își pună capăt zilelor într-un mod șocant. S-a întins pe șosea și aștepta să fie călcat de mașini. Numai că soarta a hotărât altfel. A fost observat la timp de șoferi, iar unul dintre aceștia a sunat la 112. Acum bătrânul se află în îngrijirea medicilor.

Bărbatul a povestit salvatorilor că nu mai are pentru ce să trăiască, doarece a rămas singur, copiii fiind în străinătate.

Unul dintre șoferi a povestit pentru presa locala că s-a speriat când l-a văzut pe bărbat întins pe jos. Părea mort și inițial a crezut că este victima unui accident de circulație, iar autorul fugise de la fața locului și îl abandonase pe bietul om.

A coborât din mașină și a pus mâna pe bărbat. Acesta a reacționat, atunci conducătorul auto l-a luat și l-a dus în stația de autobuz.

Numai că după puțin timp bărbatul s-a așezat din nou pe asfalt așteptându-și moartea. Un alt șofer l-a zărit din timp, astfel că omul a scăpat cu viață și de această dată. Acesta a sunat la 112 și a chemat un echipaj de prim-ajutor

A fost dus la sectia de Psihiatrie a spitalului județean.

Localnicii îl cunosc pe bărbat și spun că nu este la prima încercare de a se sinucide.

Loading...

Citește și

  • Spitalul de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi

    Un nou caz de malpraxis cutremură lumea medicală . Un bărbat de 81 de ani a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi după o serie de greşeli medicale. La începutul lunii ianuarie omul a fost internat cu diagnosticul „tromboză venoasă profundă”. A murit o lună mai târziu de „bronhopneumonie”, după ce medicii i-au amputat un picior. Cazul a ajuns și la poliţie care face cercetări pentru omor din culpă.

  • Bărbatul este tras jos de pe bancă

    Scene de o cruzime greu de imaginat au avut loc în curtea unui spital din Iaşi. Un cerşetor bătrân a fost bătut crunt de paznicii unităţii medicale. Cu toate că prin zona respectivă treceau mai multe persoane, nimeni nu a intervenit să-l ajute pe bietul om. Totul a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit publice. Poliţia s-a autosesizat şi face verificări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1