VIDEO Un poliţist din Oradea a blocat o intersecţie. Motivul este uluitor

politist-oradea-batran.jpg

Poliţistul şi bătrânul traversează strada
Un poliţist din Oradea a oprit circulaţia într-o intersecţie ca să îl ajute pe un bătrân să traverseze
foto: captura Facebook

O intersecţie intens circulată din Oradea a fost blocată de un poliţist pentru câteva minute. Agentul a parcat maşina în mijlocul intersecţiei, spre nemulţumirea şoferilor care veneau de pe arterele cu prioritate. Când au văzut de ce acesta a oprit circulaţia, participanţii la trafic au rămas uimiţi. Omul legii a ajutat un bătrân în vârstă de 90 de ani să traverseze. Imaginile cu gestul subofiţerului au ajuns pe Facebook, unde au primit foarte multe aprecieri.

Totul s-a întâmplat, sâmbătă, în  intersecţia dintre Bulevardul Magheru şi strada Parcul Traian. Polițistul l-a observat pe bătrân că stătea dezorientat lângă pasajul subteran destinat pietonilor şi a oprit maşina ca să discute cu el.

A aflat de ce omul avea acestă atitudine ciudată. Bătrânul în vârstă de 90 de ani nu putea să coboare în stradă din cauza vârstei. Nimeni nu l-a ajutat, iar lui i-a fost ruşine să roage pe cineva să-l sprijine.

Astfel, fără să stea pe gânduri, poliţistul a tras maşina în mijlocul intersecţiei , a coborât  şi l-a însoţit pe pieton până pe trotuarul unde avea nevoie să ajungă.

politist-oradea-batran-strada.jpg

Poliţistul îl ajută pe bătrân să traverseze
foto: captura Facebook

Totul a fost filmat de un participant la trrafic, iar imaginile au fost postate pe internet , devenind virale în scurt timp.

Cine este poliţistul mărinimos

Poliţistul se numeşte Mircea Lucuța, are 38 de ani, este Originar din Beiuș. Este agent în cadrul Biroului Rutier Oradea. 

„Este în poliţie din 2002. Nu ştiu dacă a mai făcut astfel de fapte dar probabil că face în mod curent fără să fie filmat de oameni şi pus pe Facebook. Ştiu că este unul dintre cei mai experimentaţi poliţişti şi este foarte apreciat de către ceilalţi colegi”, a declarat pentru Click! Comisarul Alina Dinu, Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

 

 

Loading...

Citește și