Prinşi fiindcă s-au pozat cu prada

Ultima actualizare:

Neculai Ermurachi (17 ani) şi Neculai Mereuţă (19 ani), prieteni la cataramă originari din Străşeni (Republica Moldova), au trecut ilegal graniţa vara trecută şi de atunci au trăit din furtişaguri.

După câteva „lovituri" în judeţul Iaşi, cei doi au pus ochii pe casa din Botoşani a cântăreţei de muzică populară Brânduşa Covalciuc Ciobanu.

Pe 10 decembrie, când nu era nimeni acasă, cei doi au pătruns în locuinţa familiei Ciobanu după ce au spart un geam de la subsol.

Mai întâi, cei doi Neculai au mâncat toată pastrama din frigider şi au băut crema de whisky, apoi au început să scotocească prin casă.

Ei au găsit o casetă în care se aflau bijuterii de aur şi platină, în valoare de 50.000 de lei. La plecare, hoţii au luat cu ei un laptop, două aparate foto, un telefon mobil şi două ceasuri de lux.

Cei doi s-au fotografiat între ei folosind aparatele furate

image

Hoţii s-au instalat apoi într-o colibă pescărească de pe malul Prutului, unde au făcut un foc de tabără, au ascultat muzica interpretei pe laptop şi s-au pozat cu bijuteriile acesteia între dinţi.

Citeşte şi:Au săpat un tunel de 150 de metri să fure 11.000.000$Hoţi speriaţi de un ton de faxVIDEO Doi hoţi blocaţi în casa pe care o prădau, scoşi pe fereastră de pompieriAu încercat să arunce în aer o bancă şi au murit sub ruine

Aceasta avea să fie marea lor greşeală. Poliţiştii îi căutau deja.

Când i-au prins, hoţii aveau la ei aparatele foto furate pline cu fotografii care dovedeau clar că ei au sustras bunurile din casa artistei.

Cântăreaţa Brânduşa Covalciuc Ciobanu, bucuroasă că şi-a recuperat bunurile

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net