Vremea se schimbă radical. Vin ploile, iar temperaturile se prăbușesc

ploaie-umbrela-nori-toamna.jpg

ploaie umbrela toamna octombrie vremea
Pregătiți umbrelele și hainele mai groase! Un val de aer rece coboară din nordul Rusiei și va acoperi întreaga țară
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Se termină vara aasta prelungită până în luna octombrie. Un val de aer polar intra astăzi prin nordul țării și va aduce ploi, rafale de vânt, iar temperaturile vor coborî cu 10 - 12 grade.

Pregătiți umbrelele și hainele mai groase! Un val de aer rece coboară din nordul Rusiei și va acoperi întreaga țară.

Vremea se schimbă radical

Astăzi, 2 octombrie, sunt prognozate 30 de garde la București, dar vineri nu vor fi mai mult de 15 grade!

  • Meteorologii ANM spun că din 3 octombrie, de la ora 4.00, vin ploile, însoțite de rafale de vânt.  Joi, în Transilvania și Moldova, apoi și în regiunile sud-estice vor fi averse cu caracter torențial, fulgere, tunete, vijelii și grindină.
  • Vineri, 4 octombrie, în nordul, centrul și estul țării, temperaturile vor coborî de la 26 de grade, la 12 grade. Ploile vor fi prezente în aproape toată țara, cu excepția vestului țării.
  • Sâmbătă, 5 octombrie, în sud, inclusiv în Dobrogea, se adună din nou nori negri de ploaie importantă cantitativ, iar temepraturile  vor fi între 14 și 16 grade.
  • Duminică, 6 octombrie, doar în Oltenia și în Deltă se va vedea soarele. În restul țării, cerul va fi noros și va ploua slab. Temperaturile vor rămâne mici, între 12 și 16 grade.
  • Atenție! În timpul nopții, se va răci semnificativ. Meteorologii ANM prognozează pentru weekend temperaturi de  6 – 9 grade.

Citește și:

Vremea la începutul lunii octombrie. Cât ne mai bucurăm de zile de vară

Este secetă severă. Nu a mai plouat de 66 de zile

Loading...

Citește și