Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai. Prognoza meteo pe regiuni

parc-primavara-copii.jpg

Meteorologii ANM au realizat o prognoză meteo pe regiuni pentru perioada 26 aprilie - 5 mai, adică pentru minivacanța de Paște și 1 Mai
Meteorologii ANM au realizat o prognoză meteo pe regiuni pentru perioada 26 aprilie - 5 mai, adică pentru minivacanța de Paște și 1 Mai
FOTO: Click!

Românii vor fi într-o minivacanță de Paște și de 1 Mai. La malul mării, în stațiuni și la munte sunt așteptați mulți turiști dornici să petreacă zile liniștite. Distracția va depinde de cum va fi vremea. Iată prognoza meteo pe regiuni realizată de meteorologii ANM!

Meteorologii ANM au realizat o prognoză meteo pe regiuni pentru perioada 26 aprilie - 5 mai, adică pentru minivacanța de Paște și 1 Mai.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Banat și Crișana

Pe 26 aprilie, sunt prognozate 26 de grade, ca în plină vară. Însă, temperaturile vor coborî la 20 de grade în ziua de Paște, iar de 1 Mai sunt prognozate 22 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, mai însemnat cantitativ pe 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Transilvania

Temperaturile sunt în creștere. Pe 26 aprilie sunt prognozate 24 de grade, iar de Paște vor fi în jur de 18 grade. De 1 Mai, vor fi în jur de 20 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, mai însemnat cantitativ pe 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Maramureș

Temperaturile vor crește în fiecare zi până pe 25 aprilie când sunt prognozate 24 de grade. De Paște, temperaturile vor coborî la 18 grade, iar de 1 Mai vor fi în jur de 22 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, mai însemnat cantitativ pe 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Moldova

Până pe 27 aprilie, temperaturile vor urca în fiecare zi, până la 22 de grade. De Paște, sunt prognozate 20 de grade, iar de 1 Mai vor fi  în jur de 22 – 24 de grade. Vor fi condiții de ploaie în perioada 27 aprilie – 5 mai.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Dobrogea

Temperatura crește de la o zi, la alta, de la 16 grade, la 20 de grade de 1 Mai. În ziua de Paște, sunt prognozate 16 grade. Vor fi condiții de ploaie slabă după data de 27 aprilie.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, în Muntenia și Oltenia

Sunt prognozate 22 de grade în ziua de Paște, iar în zilele următoare vor fi în jur de 23 de grade. Vor fi intervale de timp în care va ploua, dar după 27 aprilie sunt șanse de ploaie pe arii extinse.

Vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai, la munte

În minivacanța de Paște și 1 Mai, la munte va fi mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă: în jur de 10 grade la prânz și 2 – 4 grade în timpul nopților. După data de 27 aprilie, vor fi condiții pentru precipitații mai importante cantitativ.

Citiți și Adevărul despre Lumina Sfântă de la Ierusalim. Cum apare focul sfânt

Citiți și Eşti însărcinată? Ai grijă ce mănânci de Paşte. Ce te sfătuieşte specialistul

Loading...

Citește și

  • Circa 3 milioane de elevi și profesorii lor iau vacanță de vineri, 19 aprilie, după ultima oră de curs

    Circa 3 milioane de elevi și profesorii lor iau vacanță de vineri, 19 aprilie, după ultima oră de curs. De sâmbătă, 20 aprilie, începe vacanța de primăvară. Câte zile libere au elevii și profesorii.

  • Cu câteva zile înainte de Paște și 1 Mai, turiștii vor anima plaja. Deocamdată, la mare sunt doar câțiva plimbăreți

    Zeci de mii de români sunt așteptați să petreacă minivacanța de Paște și 1 Mai la mare. Astfel că pregătirile sunt în toi. Excavatoarele au tasat plajele, iar acum proprietarii fac ultimele retușuri. Aranjează nisipul, pun umbrelele și refac barurile. În plus, la magazine și gherete de tip fast-food bidineaua și vopseaua sunt nelipsite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1