VIDEO Revoltător! Pisică aruncată la câini, pe un câmp din Pantelimon. "În 30 de secunde au rupt-o!"

pisica-aruncata-la-caini.jpg

foto: captura Facebook observator.tv

Imagini revoltătoare pe un câmp din Pantelimon. O tânără a filmat cum un şofer a aruncat o pisică din maşină, chiar în mijlocul unor câini maidanezi aflaţi pe marginea drumului. Aceştia au sfâşiat-o imediat.

Femeia susţine că, imediat ce stăpânul a aruncat-o din maşină, pisica a fost sfâşiată de cel puţin 15 câini. A văzut totul din autoturismul pe care îl conducea. A oprit şi a încercat să o ajute pe săraca pisicuţă, însă nu a mai putut face nimic pentru ea.

A oprit autoturismul şi a încercat, în zadar, să îi oprească pe câinii care au luat-o la fugă după pisică. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

 

Sursa: Facebook: Corina Ruxandra Costache

Imaginile nu surprind, efectiv, momentul în care felina este aruncată din maşină, dar tânăra a descris cum s-a produs grozăvia.

"...ai aruncat pisica din mașină, în ochii mei, ai scos-o din cutia de transport și ai aruncat-o la câini. M-ai văzut și ai aruncat-o direct în ochii mei, între ei, de n-am avut cum să mă bag între 15 câini să o scot din gura lor, în 30 de secunde, au rupt-o", a povestit revolatată femeia.

Tânăra susţine că s-ar fi dus la şoferul care a aruncat pisica, însă acesta i-a spus să nu se bage. 

"L-am filmat din faţă, m-am dus după el, am vorbit cu el și-mi zicea să îmi văd de treaba mea. Simt că mor, nu reuşesc să-mi revin, îmi tremură mâinile de nu mai pot să ţin telefonul", a mai spus tânăra.

Poliţia face verificări în cazul pisicii aruncate la câini

Filmul a fost văzut şi de poliţie care a început o anchetă în acest caz

„În urma vizualizării imaginilor video, postate în mediul on-line, de către o persoană  pe o rețea de socializare, polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu, în vederea efectuării de verificări în raport cu dispozițiile legii 2005/2004 privind protecția animalelor, pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, iar în funcție de rezultatul verificărilor în urma probatoriului administrat, aplicarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Citeşte şi: 

Câine bătut cu bestialitate de stăpâna lui într-un tramvai din București

Un câine din Satu-Mare, mutilat după ce i-a explodat o petardă în gură

Loading...

Citește și

  • Păşeşte încet - încet, de parcă ar învăţa abia acum să meargă. Îi tremură picioarele, iar pe cap încă se văd rănile lăsate de colţi. Reporterii Click! l-au vizitat pe Sunny Cucuruz, ciobănescul mioritic din Suceava care a fost hăcuit de doi câini de luptă.

  • Amstaff-ul este un câine agresiv, care trebuie ținut la plimbare doar în lesă și cu botniță

    Cine are câine de pază și de atac trebuie să fie foarte atent atunci când iese cu el la plimbare. Proprietarul nu are voie să-l lase liber pe stradă fără lesă și botniță. Oricând ar putea să devină agresiv și să atace. La fel s-a întâmplat și săptămâna trecută, când un Amstaff, lăsat liber, a sfâșiat un alt patruped aflat cu stăpânul. Iată ce riscă acum proprietarul!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1