Un câine din Satu-Mare, mutilat după ce i-a explodat o petardă în gură

caine-mutilat.jpg

caine mutilat
Câinele a fost mutilat de o petardă care i-a explodat în gură
Citeste tot despre: 

Caz şocant la Satu-Mare, în ultimele zile ale anului 2019. Mai mulţi bărbaţi i-au băgat o petardă în gură unui câine. Petarda a explodat, iar câinele a fost grav rănit. O asociaţie pentru protecţia animalelor a oferit recompensă celor care pot da informaţii despre infractori.

Cazul câinelui mutilat de o petardă la Satu-Mare a fost făcut public pe 30 decembrie de Asociația Free Life, care a anunțat că oferă o recompensă pentru găsirea făptașilor.

Cățelușa Lia a fost salvată în cele din urmă de veterinari și în acest moment se află sub tratament.

“Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început “show-ul, distracţie cu petarde pe seama câinilor...” Acest suflet îşi ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mâncare şi apă, ba chiar e şi sterilizata, dar câţiva nemernici sau găsit să se distreze pe seama ei, şi nu oricum....ci i-au băgat petardă în gură...( să fie siguri că au de ce râde)”, a transmis Asociația Free Life pe Facebook.

Citeşte şi:

Refuză să moară! Maidanezul mutilat de doi câini de luptă se reface după operaţie

Câine mutilat la Iași, poliţia caută agresorul

 

Loading...
 
 

Citește și

  • caine cupat urechi sange cocaina

    Un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce i-a dat câinelui său cocaină şi i-a tăiat urechile cu o foarfecă. Christopher Griffiths va sta 24 de săptămâni după gratii, iar căţelul a ajuns în grija unei asociaţii.

  • Sperietoarea traficanţilor de ţigări iese la pensie peste trei luni. Vorbim despre Sid, câinele de la Vamă, care are un record greu de egalat: 1,4 milioane de ţigarete capturate. ”Eroul nu va ajunge la adăpostul de animale”, promite partenerul său de misiuni.