«Uraa! De azi sunt licean!» Povestea puștiului-vedetă din «Las Fierbinți» și «Fructul oprit»

tudor_rosu-mica_vedeta-actor.jpg

L-ați văzut pe Tudor Roșu în reclame, în telenovele, în filme, poate și la Teatrul Excelsior
L-ați văzut pe Tudor Roșu în reclame, în telenovele, în filme, poate și la Teatrul Excelsior
FOTO: Click!

Îl știți pe Tudor, copilul-vedetă din telenovele? Ei, bine, a crescut și de astăzi este licean. Printre zilele de filmare la ”Sacrificiul”, cel mai proaspăt serial de la Antena 1, Tudor a dat Evaluarea națională. Azi a fost repatizat la liceu într-o clasă cu 25 de fete.

L-ați văzut pe Tudor Roșu în reclame și videoclipuri, în telenovele, în filme, poate și la Teatrul Excelsior. Puștiul cu părul ondulat a jucat alături de mari actori și cu regizori de primă mână, dar nu a refuzat nici reclamele.

Povestea puștiului-vedetă în telenovele

Băiatul din telenovele a crescut și printre zilele de filmare a dat examenul de Evaluare națională 2019, iar astăzi, 12 iulie, a aflat că a fost repartizat la un liceu de prestigiu, într-o clasă cu alți doi băieți și 25 de fete.

  • Filmul "Mamaia" - cu Stela Popescu
  • Las Fierbinţi - sezonul 4
  • Las Fierbinţi - sezonul 5
  • Primeşte şi dăruieşte - reclama Vodafone - CRBL
  • Razvan - filmul Ho Ho Ho 2 - cu Andreea Marin
  • Maximize

1/6

”Tudor a avut un an greu. A jucat în telenovela «Fructul oprit» de la Antena 1, iar de curând a început filmările la cel mai nou serial tv «Sacrificiul». Vă dați seama că i-a fost greu cu școala, filmările, plus că mai joacă și la Teatrul Excelsior. Ne-am gândit mult ce licee să alegem pentru clasa a IX-a și am reușit. A fost admis la un liceu de prestigiu și are în clasă doi băieți și 25 de fete. Cred că de asta îi și place atât de mult unde a fost repartizat”, ne-a spus Roxana, mama puștiului-vedetă.

Tudor Roșu, puștiul-vedetă în telenovele

Lui Tudor îi place foarte mult ceea ce face, actorii și regizorii cu care lucrează și își dorește o carieră artistică. Pentru moment, este bucuros că a scăpat de emoțiile examenului de Evaluare națională și cu admiterea la liceu. Din banii câștigați până acum, Tudor și-a cumpărat ”jucării” pe măsură: trotinetă electrică, computer performant și haine de vedetă.

Tudor Roșu a fost în lumina reflectoarelor de la 6 ani, iar în filmul ”Mamaia” a jucat alături de Stela Popescu. De asemenea, a jucat în patru sezoane din serialul ”Las Fierbinți” și ”Jocuri de viață” de la PRO TV. În 2011, Tudor a apărut și în videoclipul ”Gustul dragostei” al lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și

Filmările pentru serialul “Fructul oprit” au ajuns la final

Katia din «Fructul oprit» are de 16 ani doar roluri de servitoare!

Loading...
 
 

Citește și