Katia din «Fructul oprit» are de 16 ani doar roluri de servitoare!

8_cosmina-larisa-dobrota-826036l.jpg

“Joc roluri de servitoare simpatice pentru că vreau şi pentru că pot”

Fanii personajului Katia din „Fructul oprit”, serial difuzat până de curând de Antena 1, au răsuflat uşuraţi când au aflat că actriţa Cosmina Larisa Dobrotă (35 de ani) a fost cooptată şi în noua producţie tv, „Sacrificiul”. Puţini ştiu însă că simpatica artistă care nu renunţă nici pe micul ecran la dulcele accent moldovenesc s-a specializat în roluri de servitoare, pe care le interpretează cu mult umor.

Pentru prima oară, un personaj îşi continuă povestea venind dintr-o producţie anterioară. „Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul a venit într-un moment special, atunci când încă filmam pentru “Fructul oprit”. Doamna Ruxandra mi-a dat vestea şi râzând mi-a zis că voi continua în noul proiect şi că voi fi tot Katia! Acest tot Katia e provocarea! Prima reacţie a fost de bucurie, însă imediat m-am gândit cum pot să dezvolt alte faţete ale personajului.!”, a spus Larisa Dobrotă.

8_cosmina-larisa-dobrota-325496l.jpg

A jucat în trei telenovele la Acasă TV

 

Ea ne-a vorbit despre personajul pe care îl face: “Katia revine din toamnă pe micile ecrane cu acelaşi umor, însă cu o tunsoare nouă. Dincolo de schimbarea evidentă de look, are loc şi o schimbare a psihologiei personajului, o dezvoltare a inteligenţei emoţionale a acestuia. Dacă în ”Fructul oprit” Katia era condiţionată de statutul ei incert de imigrantă ilegală, întreţinut de condiţionările ingratei doamne Roxana, în serialul «Sacrificiul» Katia va dobândi totuşi un loc de muncă mai sigur.

 

Bineînţeles, asta nu înseamnă că va fi ferită de intrigile generate de relaţiile complicate din noua familie în care Katia a intrat”, a mai declarat actriţa pentru Click! A făcut echipă cu Carmen Tănase lansând replica virală “doamna mia”. “Replica “Doamna mia” s-a născut însă şi datorită poveştilor unui domn şofer foarte simpatic, care pe drumul spre Snagov îmi împărtăşea din conversaţiile pe care le avea acasă cu soţia. Mă amuza teribil când îl auzeam spunând cum trebuie să se comporte ca să nu o scoată din fire pe “doamna lui” şi astfel, i-am “împrumutat” puţin expresia.

8_1.jpg

A slăbit foarte mult în ultima vreme

 

Doamna Carmen Tănase înseamnă foarte mult pentru mine: un profesionist fără cusur şi un om minunat, preocupată primordial de firescul lucrurilor. De-a lungul timpului petrecut împreună mi-a câştigat admiraţia şi respectul şi deocamdată refuz să mă gândesc la cum vor fi filmările fără ea. Cu certitudine, vor fi altfel.”, a adăugat Cosmina. Puţini ştiu că această colaborare cu Ruxandra Ion a început în 2006, odată cu serialul “Iubire ca în filme”, când a jucat-o pe servitoarea Petruţa. Un an mai târziu e Maricica în “Inimă de ţigan”, slujnica familiei Dumbravă, apoi acelaşi personaj îl face în “Regina” şi în “Moştenirea”. “Joc roluri de servitoare simpatice pentru că vreau şi pentru că pot”, această fiind o replică dintr-un spectacol de teatru care îmi e foarte drag. Cred că pentru un actor e important să accepte orice provocare. Pentru mine provocarea e de a găsi mereu forme noi de expresie pentru acelaşi tip de personaj, celebra subretă”.  Cât despre schimbările suferite, ne-a spus că “oricine trece prin schimbări de-a lungul a 13 ani. Am şi slăbit, m-am şi îngrăşat, ca orice om peste care trece timpul. În ceea ce mă priveşte, nu sunt o adeptă a operaţiilor estetice. Consider că fiecare vârstă are frumuseţea ei, iar noi suntem datori prin stilul de viaţă pe care îl adoptăm să punem în valoare darurile cu care am venit pe această lume”, ne-a zis Cosmina. Şi tot ea ne-a spus în glumă: “Încă nu sunt căsătorită şi nu am copii, însă plănuiesc să rezolv şi această ecuaţie, mai ales prin regula de 3, simplă”. Ea joacă şi în piese pentru copii, la Teatrul Excelsior. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1